Credeai ca le-ai vazut pe toate? Rusii au creat biserica zburatoare VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 20 oct 2020, 05:25

Armata rusa a dus vorba "roaga-te pana cand ajungi la cer" la un nou nivel dupa ce a creat o biserica zburatoare in care slujesc preoti parasutisti.

Constructia unica este realizata dintr-un cort de armata obisnuit, care poate fi transportat si parasutat de avioane folosind o platforma speciala.

 

In interiorul bisericii se afla un generator de energie electrica, un aparat de aer conditionat si un frigider. Biserica zburatoare nu este singurul obiect ciudat aruncat din avion odata cu inventarea parasutei, in 1470.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: VIDEO Cum ar fi arătat viața Ozanei Barabancea dacă nu și-ar fi pierdut mama la 14 ani. „Aș fi avut un sprijin moral. Important e că nu m-am dat bătută.”

 

Spre exemplu, armata americana a parasutat autovehicule Hummer in timpul razboiului din Irak, iar armata britanica parasuteaza caini inca de la inceputul Primului Razboi Mondial.
 

 

Taguri:

Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.