Credeai ca Pamela Anderson arata asa? GRESIT! I-a lasat pe toti cu gura cascata la ultimul eveniment monden la care a aparut! "Dumnezeule, cat a imbatranit!"

Autor: Silviu Bunea
Actualizat: 08 iul 2017, 17:03

Pamela si-a inceput cariera in modeling, in urma cu aproape 30 de ani si a ajuns rapid o actrita recunoscuta in toata lumea datorita look-ului de bomba sexy.

Frumoasa blonda cu ochii albastri si decolteu ametitor a fost asociata mereu cu rolul sau din serialul "Baywatch", desi a jucat de-a lungul carierei sale in zeci de alte filme si seriale.

 

A avut o viata privata tumultoasa, "condimentata" cu casatorii si divorturi ori consum de alcool si droguri iar toate acestea si-au spus cuvantul asupra aspectului ei.

 

Ajunsa la "venerabila" varsta de 50 de ani, Pamela pare ca s-a cumintit si isi accepta varsta cu intelepciune. Recent, ea a fost fotografiata la un eveniment monden in Paris purtand un machiaj minimal, natural si cu parul prins, lucru pe care nu l-ar fi facut in urma cu 20 de ani.

 

Aparitia ei a fost una eleganta, insa in contrast cu imaginea pe care si-a creat-o in tinerete:

 

 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.