„Credeam că o să mă dezintegrez de atâta plâns, dar am făcut-o și pe asta”. Pentru prima oară de la despărțirea de Cătălin Bordea, Livia, fosta soție a comediantului, a decis să vorbească public despre ce s-a întâmplat în relația lor, de fapt

Autor: Diana Bostan

Livia Eftimie a rupt tăcerea după divorțul de Cătălin Bordea

Sursa: Instagram: Livia Eftimie

Livia Eftimie și Cătălin Bordea au divorțat în anul 2023 după o relație de 11 ani. Fiind acuzată de infidelitate, Livia s-a decis să spună cum au stat lucrurile, de fapt, și care au fost motivele ce au dus la separare.

Livia Eftimie, fosta soție a lui Cătălin Bordea, a rupt tăcerea în ceea ce privește divorțul de comediant. După ce relația cu un alt artist celebru a ieșit la iveală, iar Livia a fost acuzată de infidelitate, bruneta a dezvăluit cum au stat, de fapt, lucrurile, dar și cu ce s-a ales după divorț.

Citește și: Nu o să-ți vină să crezi! Ce relație au Livia Eftimie și Olga Barcari, presupusa iubită a lui Cătălin Bordea: „O cunosc de vreo 13 ani”

Fosta soție a lui Cătălin Bordea a rupt tăcerea în ceea ce privește divorțul de comediant

Livia Eftimie, fosta soție a cunoscutului comediant Cătălin Bordea, a dezvăluit pe InstaStory motivele din spatele divorțului lor din 2023, negând orice implicare a infidelității în această decizie.

Citește și: Primele declarații ale lui Cătălin Bordea despre noua sa iubită la un an după divorțul de fosta soție: „E o femeie extraordinară. Are planuri mari”

Bruneta le-a explicat urmăritorilor săi, faptul că încă de la începutul relației lor în 2012, a fost nevoită să se descurce singură, fără sprijin din partea lui Cătălin Bordea. Aceasta susține că s-a ocupat de toate aspectele vieții lor comune, de la luarea deciziilor importante și menținerea relațiilor sociale, până la renovarea apartamentului și organizarea vacanțelor. Livia Eftimie susține că a renunțat la propria viață pentru a se concentra pe viața lui Cătălin, încercând să-i facă viața cât mai ușoară.

„În 2012 l-am cunoscut pe Cătălin. De la început m-am învățat să fac totul singură pentru că nu aveam niciun fel de suport din partea lui. Am considerat că el trebuie să-și vadă de show-urile lui, iar eu să ținut restul. Să iau hotărâri, să țin legătura cu toată lumea, să încerc să-i țin prietenii aproape, să-i fac viața ușoară din toate punctele de vedere.

Nu cred că a avut o grijă până în 2023. Motiv pentru care am lăsat viața mea și m-am ocupat de viața lui. De la ce vorbește, cum se îmbracă, ce postează pe Instagram, unde mergem în vacanță, am renovat singură apartamentul, am ținut efectiv două vieți, iar pe a mea am lăsat-o”, a spus Livia Eftimie pe InstaStory.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Adriana Bahmuțeanu a vorbit despre discriminările de care a avut parte din copilărie. Cum le-a depășit vedeta? „Cioara a ajuns în vârful pomului și tu ai rămas cărăuș de ziare.”

Livia Eftimie susține că a avut mari probleme de sănătate

Fosta soție a comediantului susține că această situație a afectat-o profund, atât fizic cât și emoțional. Bruneta ar fi început să aibă probleme de sănătate și, în ciuda numeroaselor cereri de ajutor, nu a primit suportul emoțional de care avea nevoie. Ea a menționat că, în momentele de criză, problemele lui Cătălin erau considerate mai importante decât ale ei, ceea ce a dus la o distanțare semnificativă între ei.

Citește și: Livia și Spike s-ar fi mutat împreună! Cum a reacționat Cătălin Bordea la aflarea veștii: „Mai tare m-ar interesa”

În vara anului 2022, Livia Eftimie susține că cei doi au discutat pentru prima dată despre posibilitatea unei despărțiri și, în toamnă, a plecat de acasă pentru trei luni. Fosta soție a lui Cătălin Bordea a mărturisit că în timpul acestei perioade, Livia a suferit un accident de mașină grav, care a marcat un punct de cotitură în viața ei. După acest incident, ea a realizat că nu poate continua în aceleași condiții și a decis să se întoarcă acasă pentru o scurtă perioadă, pentru a clarifica situația.

„În vara anului 2022 a fost prima dată când am vorbit despre despărțire. În toamnă am plecat de acasă vreo 3 luni. El începuse terapia, dar din ce vorbeam părea că nu înțelege, Am stat plecată, timp în care am avut un accident de mașină – a intrat tramvaiul în mașina mea – moment în care am crezut că am murit în timp ce mă împingea tramvaiul pe șine. Atunci am simțit o eliberare și o ușurare că se termină tot, că e momentul și felul perfect în care se termină. Nu a fost atunci și tot atunci mi-am dat seama că trebuie să se schimbe ceva. Nu pot să continui așa. Cu toate astea, m-am întors acasă pentru o perioadă de 1- 2 luni, perioadă în care am avut tot felul de discuții, discuții care s-au terminat în luna mai 2023 – cu faptul că ne despărțim”, a mai spus Livia Eftimie.

Cu ce s-a ales Livia Eftimie după divorțul de Cătălin Bordea

Discuțiile dintre ei au continuat până în luna mai 2023, când au decis să se despartă definitiv. Livia a concluzionat că, deși a încercat din răsputeri să salveze relația, lipsa suportului emoțional și sacrificiile personale au condus inevitabil la sfârșitul căsniciei lor.

După ce au decis să divorțeze, fosta soție a lui Cătălin Bordea ar fi avut parte de un alt șoc. Bruneta a fost uimită când Cătălin Bordea i-ar fi spus că, după toți anii de muncă, îi va plăti chiria pe un an și îi va lăsa mașina, acestea fiind singurele lucruri cu care pleca după 11 ani de eforturi

„A doua zi după ce am decis să ne despărțim ne-am întâlnit la masă ca să stabilim ce facem, cum facem, moment în care am fost uimită să mi se spună că – după toți anii de muncă  – să stau liniștită că o să-mi plătească el chiria pe un an și că o să rămân cu mașina, asta fiind cu tot ceea ce plecam eu după 11 ani de muncă. Nu este vorba despre partea financiară, a fost vorba despre faptul că am conștientizat că am fost acolo un stâlp atâta timp și cu atâta amar de efort. Am acceptat așa, mi-am strâns lucrurile repede, într-o săptămâna eram deja mutată. Mi-a fost greu să mă despart de locul ăla, credeam că o să mă dezintegrez de atâta plâns, dar am făcut-o și pe asta”, a concluzionat fosta soție a lui Cătălin Bordea. 

 


O nouă ediție plină de suspans a emisiunii ”Casa iubirii”. Sâmbătă, fetele și băieții au intrat cu o stare bună, însă Alexandra a ținut să-i reproșeze ceva lui Gagea.