Credeati ca am scapat de IARNA? ZAPADA ne-a luat in nou prin SURPRINDERE

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 18:45

Credeati ca am scapat asa usor de iarna? Ca nu vom vedea prea multa zapada sau ger? Saptamana a inceput cu un cod galben de ninsori pentru patru judete din nordul Moldovei.

Iarna a venit cu adevarat in nordul Moldovei, abia la final de ianuarie, dar si-a intrat deja in drepturi. In judetul Suceava a inceput sa ninga inca de dimineata, iar pe anumite portiuni de drum s-a format chiar si gheata. Cum au cazut primii fulgi de nea, cum haosul s-a instaurat pe sosele!

Soferii nu i-au mai asteptat pe drumari. Au pus mana pe lopata si au imprastiat nisip pe sosea ca sa poata circula.

Dupa o ora de ninsoare, soselele s-au transformat in patinoare. Drumarii au inceput sa dea cu sare dupa ce primele masini au ramas impotmolite, insa, degeaba! A nins mult si la Botosani. Din cauza poleiului, un TIR a ajuns in sant.

Ninsorile vor continua si maine in judetele Neamt, Bacau si Suceava. Meteorologii au emis o estimare a vremii pana pe data de doi februarie. In urmatoarele zile, temperaturile incep sa scada cu pana la 10 grade isi vor ajunge la valorile normale pentru mijlocul iernii.
Vor fi precipitatii mixte in aproape toata tara.
##VIDEO99137##

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

 


Rebecca, profund dezamăgită de Antoni! Concurenta a izbucnit în lacrimi din cauza afirmațiilor jignitoare lansate de fostul ei partener!