Credeati ca stiti ce inseamna bogatia? Ei bine priviti aceste masini care au luat cu asalt vestul Londrei

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 28 feb 2017, 06:12

Bentley, Lamoborghini si Ferrari sunt trei dintre firmele de top din lume atunci cand vine vorba de masini, acum adaugati la preturile de lista partea aurita si obtineti o suma fabuloasa de peste un milion de euro.

Nu-i de  mirare ca acesti bolizi au devenit imediat un punct de atractie al orasului. Fotografiile au inceput sa curga pe internet,
televiziunile s-au deplasat la fata locului si uite asa imaginile cu masinile aurite au ajuns in toata lumea.

Unii nu apuca sa se plimbe cu o asa masina intr-o viata, insa pentru miliardarul american, o promenada de bolizi auriti face parte din rutina lui zilnica.



Proprietarul este un miliardar saudit,  pe nume Turki Bin Abdullah, care face parada cu bogatia lui pe retele de socializare. Are si cu ce, nu-i asa? Tanarul excentric pare ca vrea sa arate lumii ce inseamna bogatia. Si daca aurul nu v-a luat ochii, priviti aceasta imagine in care un ghepard sta relaxat intr-una dintre masini. Asta da aroganta!

Este ceva obisnuit ca miliardarii sauditi sa-si etaleze bolizii de lux prin Londra.
Anul trecut, dupa numeroase plangeri, autoritatile locale au interzis turarea motorului, accelerarea brusca, claxonatul, cascadoriile si cursele de masini in spatiile publice din cartierele de lux din Londra.

Potrivit presei britanice, proprietarii acestor bolizi platesc circa 25.000 de euro pentru a-si aduce vehiculele din Orientul Mijlociu la Londra, cu avionul.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”