Credinciosii au indurat frigul pentru a lua Lumina Sfanta de la Bethleem!

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 14 oct 2020, 16:50

Au cantat colinde si au indurat frigul pentru a lua Lumina Sfanta adusa de la Biserica Nasterii Domnului, de la Bethleem.

Multi dintre credinciosi spun ca aceasta face adevarate minuni. Oamenii au asteptat minute bune pana cand au putut sa tina in mana candele cu lumina de la Bethleem. Lumina luata de la Biserica Nasterii Mantuitorului este un simbol al pacii si in Ajun de Craciun este raspandita in lumea intreaga. La noi a ajuns prin intermediul unei asociatii din Austria.

Tanti Maria a venit special pentru a lua Lumina Sfanta.

Sora ei a suferit un accident, iar acum femeia spera intr-o minune. Ca ea, zeci de oameni au venit cu speranta ca lumina adusa de la locul Nasterii Domnului ii va vindeca de toate suferintele. Credinciosii sustin ca lumina are puteri miraculoase, mai ales in ajun de Craciun.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Oamenii

cred ca daca au in casa o candela aprinsa atunci raul nu se va abate asupra lor iar lumina ii va feri de orice fel de necazuri. Odata ajunsa in nordul tarii, Lumina Sfanta va fi preluata si de preotii din alte parohii pentru a o duce mai departe la cat mai multi credinciosi.