Credinciosii au stat cu orele ca sa intre la pesterea Sfantului Andrei!

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 27 mar 2017, 20:47

Fereasca Sfantul sa fi fost in preajma pesterii, in urma cu cateva ore.

Numai la cele sfinte nu s-au gândit ,enoriasii, care au stat cu orele, în trafic ,ca sã ajungã la pestera sfântului Andrei. Doi soferi s-au luat ,la bãtaie pentru cã, unul dintre ei a depãsit ,coloana, pe contra-sens. Imediat ce a fãcut ,gestul sfidãtor, bãrbatul a fost blocat de un sofer ,cu un bolid de lux. De la vorbe grele s-a trecut ,rapid, la o bãtaie în toatã legea.

In loc de minuni si de fapte bune, a plouat cu pumni.

In trafic, mai multi soferi s-au lepadat de rugaciune si si-au aruncat grele cat i-au tinut plamanii.

Poate va intrebati ce i-a enervat pe acesti soferi atat de aprig de au uitat sa fie piosi? Ei bine, la 3 kilometri distanta de Manastirea Sfantului Andrei, traficul a fost blocat de politisti. Spiritele s-au incins dupa ce un sofer, satul sa stea la coada, a tasnit din coloana si i-a depasit pe ceilalti.

Pe contrasens.

Barbatul care spune ca a fost calcat pe picior este victima soferului care a depasit coloana. Imediat dupa, s-a dus ca vantul si ca gandul dupa el, i-a taiat calea si i-a tinut morala. De aici si pana la bataie a fost doar un pas.

Aproape 10 mii de enoriasi, din toate colturile tarii, au venit la Pestera Apostolului Andrei, despre care se spune ca face minuni.

Drumul a fost atat de lung, incat oamenii si-au lasat masinile pe camp si au pornit spre lacasul sfant, pe jos. In ciuda frigului, credinciosii au venit sa se inchine inca de aseara.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

##VIDEO147916##

Sfantul Apostol Andrei a ajuns in Romania prin tinuturile Dobrogei si pestera l-a adapostit pana la sfarsitul vietii.

Credinciosii sunt de parere ca scobitura in piatra, pe care ar fi dormit apostolul, este facatoare de minuni.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.