Crema de ciocolata cu nuci si ghimbir, FARA COACERE! Desert decadent si simplu de preparat!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 19 iul 2017, 09:38

Aceasta crema de ciocolata se prepara usor si este desertul perfect pentru orice ocazie.

Ingrediente:
700ml smantana pentru frisca
2 stelute de anason
200g biscuiti cu ghimbir
150g ciocolata neagra
40g zahar brun
3 galbenusuri de ou
Jumatate lingurita paste de marmite
1 lingurita ghimbir ras
100ml smantana pentru frisca
2 biscuiti cu ghimbir

Mod de preparare:
Pune 700ml de smantana pentru frisca intr-o oala si adauga anasonul si biscutiii cu ghimbir.

Adu in punctul de fierbere la foc mic. Lasa timp de 20 de minute la infuzat, apoi strecoara printr-o sita.

Daca este necesar, adauga sau indeparteaza putina smantana pentru a avea o cantitate de 350ml in total. Pune inapoi pe foc. Toaca ciocolata.

Indeparteaza de pe foc si adauga ciocolata. Amesteca bine pana cand s-a combinat.

Cititi continuarea pe kfetele.ro.