Crema de naut, andive stufate si prosciuto

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:07

O noua delicatesa marca Antonio Passarelli, pe care o puteti prepara la ocaziile speciale pentru a va impresiona oaspetii.

Aveti nevoie de:

200 gr de naut fiert, 40 gr prosciutto, 1 cartof, o lingura smantana, 200 ml lapte, 400 ml supa de legume, 50 gr morcov, 50 gr telina, 4 frunze de slavie, 2 frunze de dafin, 1 betisor de rozmarin, 30 gr ceapa hasma, 250 gr andive, 1 lingura de otet vin rosu, ulei extra virgin de masline, sare si piper.

Se caleste un pic ceapa intr-o oala,se adauga morcovi taiati subtire.

Se adauga supa de legume,si un bouquet garni, un cartof taiat cubulete si cand se fierbe cartoful se adauga nautul( gata fiert) si se clocotese cateva minute. Se scote bouqet-ul garni,se trece totul la mixer, se adauga lapte si se pune pe foc .Se reduce prin fierbere pana la consistenta dorita.Cand este gata, se adauga smantana.

Se trage repede in tigaie cu ulei de masline un pic de ceapa si andivele taiate bucatele.Se
sting cu otetul si se pune sare si piper. Se pune pe o farfurie crema de naut si se aseaza andivele. Se orneaza cu cateva feliute de prosciutto pe care le-am lasat la cuptor 40 de min, pe o hartie de copt, ca sa se deshidrateze.

##VIDEO110281##

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

 

 

 

 

Taguri:

O nouă ediție plină de suspans a emisiunii ”Casa iubirii”. Sâmbătă, fetele și băieții au intrat cu o stare bună, însă Alexandra a ținut să-i reproșeze ceva lui Gagea.