Crema KEIDA SKIN cu Retinol si Acid Hialuronic, beneficii uimitoare pentru ten

Author: Oana Iosif

Retinolul este unul dintre cele mai populare ingrediente din produsele de ingrijire a pielii si are beneficii uimitoare pentru ten. Alaturi de acidul hialuronic, acesta asigura hidratarea, elasticitatea si stralucirea pielii, previne imbatranirea prematura a tenului si te ajuta sa ai un ten tanar si sanatos, la orice varsta.

Crema cu retinol si acid hialuronic este un must have in rutina de ingrijire a femeilor de toate varstele, datorita proprietatilor uluitoare ale ingredientelor.

Ce este si cum functioneaza retinolul

Retinolul este unul dintre retinoizii obtinuti din vitamina A. In loc sa indeparteze celulele moarte ale pielii, cum fac multe produse anti-imbatranire si anti-acneice, micile molecule de retinol patrund prin epiderma si hranesc derma, al doilea strat al pielii, unde neutralizeaza radicalii liberi si stimuleaza productia de elastina si colagen. Astfel, se obtine acel efect de umplere care reduce ridurile, fie ele fine sau adanci, si porii dilatati.

Alte beneficii ale retinolului

Un alt efect al retinolului este cel de exfoliere, care ofera pielii tonus si textura.

Retinolul asigura un nivel echilibrat de hidratare la nivelul pielii, prin exfolierea blanda a celulelor moarte; tocmai de aceea este util si pentru tenul gras, controland producerea de sebum in exces.

Pe langa efectele sale de infrumusetare, retinolul este adjuvant si in cazul tenului acneic, ajutand la diminuarea cicatricilor si mentinand porii curati, prevenind astfel formarea de comedoane si cosuri. In cazurile de acnee severa multi dermatologi recomanda folosirea unui antibiotic in combinatie cu retinolul.

In general, in industria cosmetica, retinolul este combinat in creme cu acid hialuronic, pentru a obtine produse hidratante cu efect anti-aging.

Ce este si cum functioneaza acidul hialuronic

Acidul hialuronic este produs in mod natural de organism si se regaseste in special in piele, cartilagii si ochi. Rolul sau principal este acela de a mentine hidratarea optima a tesuturilor, iar in industria cosmetica este ingredientul de baza in cremele hidratante, cu efect anti-imbatranire.

Aproximativ jumatate din cantitatea de acid hialuronic din organism se regaseste la nivelul pielii; aceasta poate, insa, sa scada, ca urmare a procesului natural de imbatranire a testuturilor si ca urmare a expunerii la razele ultraviolete ale soarelui, fum de tigara, poluare etc. De aceea nu este niciodata prea devreme sa folosesti produse cosmetice cu acid hialuronic, pentru a ajuta pielea sa ramana hidratata si, implicit, mai tanara pentru mai mult timp.

In plus, acidul hialuronic reduce inflamatia si iritatiile si are proprietati antibacteriene, proprietati deloc de neglijat cand vorbim de ingrijirea si frumusetea pielii.

Cand si cum se foloseste Crema KEIDA SKIN cu Retinol si Acid Hialuronic

O piele hidratata corespunzator echivaleaza cu intarzierea aparitiei ridurilor, prevenirea iritatiilor si a dermatitelor. Combinatia de agenti anti-aging vor asigura o piele tanara indiferent de varsta pe care o aveti si va reusi, de la primele utilizari, sa estompeze ridurile fine si sa va redea acea infatisare proaspata si tanara dupa care tanjiti.

Crema KEIDA SKIN cu Retinol si Acid Hialuronic poate fi folosita si de femeile cu un ten matur, dar si de tinerele abia trecute de 20 de ani. Motivul? Procesul de imbatranire a tenului incepe cu mult inainte de aparitia primelor riduri; nu doar trecerea timpului, ci si factori externi precum razele soarelui, poluarea, vantul si chiar folosirea produselor de make-up fac ca pielea fetei sa isi piarda din elasticitate si fermitate.

Formula unica pentru tinerete fara batranete a pielii

Keida Skin este o crema ce contine 6 ingrediente active care vor ajuta orice femeie sa se bucure mult timp de o piele intinsa si ferma, care radiaza de frumusete. Efectele sale spectaculoase sunt vizibile de la primele aplicari, mai ales ca, pe langa retinol si acid hialuronic acest produs contine inca patru ingrediente active cu efect anti-imbatranire, pentru rezultate rapide si de lunga durata.

Formula unica a cremei Keida Skin include vitamina B3 (pentru reducerea porilor dilatati si a petelor post acnee), peptide (pentru mentinerea fermitatii pielii, estomparea ridurilor si o piele mai sanatoasa), vitamina E (antioxidant esential in procesul de ingrijire a pielii, cu efect de calmare si hidratare), dar si extract de melc (pentru hidratarea si mentinerea elasticitatii tesuturilor).

Pentru ca efectul cremei sa fie vizibil rapid si sa dureze, crema Keida Skin trebuie aplicata zilnic, dimineata si seara, pe pielea curata si uscata, prin miscari circulare de masaj. Produsul este eficient pe pielea fetei, a gatului si a decolteului, iar efectele vor fi vizibile dupa primele aplicari. Pe timp de vara este recoamandat sa folositi si o crema cu factor de protectie solara atunci cand urmeaza sa va expuneti la soare dupa aplicare.