Crește numărul morților în urma exploziei de la Crevedia! Cine este a cincea victimă care s-a stins din viață la Spitalul Clinic de Urgenţă Bagdasar Arseni

Autor: Diana Bostan
Actualizat: 05 iun 2024, 01:20

Răniți în urma exploziei de la Crevedia

Sursa: Arhivă

O a cincea persoană rănită în explozia de la Crevedia a fost declarată decedată. Victima și-a găsit sfârșitul la Spitalul Clinic de Urgenţă Bagdasar Arseni.

Ministerul Sănătății a anunțat, marți dimineață, faptul că încă o persoană rănită în exploziile de la Crevedia a decedat.

O a cincea persoană rănită în explozia de la Crevedia s-a stins din viață

Potrivit Ministerului Sănătății, victima era un bărbat de origine nepaleză, fiind transportat la Spitalul Clinic de Urgenţă Bagdasar Arseni, având arsuri de peste 90% pe suprafaţa corporală.

Citește și: Moarte învăluită în mister! Cel care a ridicat autorizația de funcționare a stației GPL de la Crevedia, a decedat la vârsta de 50 de ani

În cursul acestei dimineţi, a decedat la Spitalul Clinic de Urgenţă Bagdasar Arseni Bucureşti încă unul din pacienţii aflaţi în stare foarte gravă de la începutul internării şi care avea un prognostic rezervat.

Acesta era de origine nepaleză şi avea arsuri de peste 90% pe suprafaţa corporală”
, afirmă Ministerul Sănătăţii. 

Citește și: Momente tulburătoare la Crevedia! Ce s-a întâmplat la înmormântarea celor doi soți decedați în explozie este de necrezut „Părinții mei, ați vrut să plecați amândoi prea devreme”

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

În continuare se fac eforturi pentru transferul în străinătate a victimelor aflate în stare gravă. Alți 12 pacienți ar urma să fie transferați în următoarele zile.

Cei doi soți morți în explozia de la Crevedia au fost înmormântați unul lângă altul

Așa cum au stat o viața o viață întreagă, Florica și Ionel Barbu au fost înmormântați, sâmbătă, unul lângă altul. Cei prezenți la înmormântare au purtat haine albe și o banderolă neagră la mână, în semn de doliu, dar și în semn de protest față de tragedie.

Citește și: Cei doi soţi care au murit în exploziile de la Crevedia au fost conduşi pe ultimul drum. Fiul acuză autoritățile de mușamalizare

Oameni muncitori și respectați în comunitate, Florica și Ionel Barbu au sfârșit în urma exploziei de la Crevedia. Văzându-și soția cu arsuri pe 95% din suprafața corpului, Ionel Barbu a decedat pe loc, în timp ce Florica s-a stins câteva ore mai târziu, la spital.

Citește și: Alertă de explozie la o stație GPL din Bucureşti: 50 de oameni au fost evacuaţi din cauza mirosului insuportabil

Copiii sunt devastați de moartea fulgerătoare a părinților lor și-l arată cu degetul pe primar, după ce aceștia ar fi depus mai multe sesizări în legătură cu pericolul pe care stația GPL îl reprezenta. Chiar în ziua tragediei, Florica și-a anunțat copiii că simte un puternic miros de gaz.

„Părinții mei, ați vrut să plecați amândoi prea devreme, ne-ați lăsat singuri…”, a spus fiul soților Barbu.