Creștere de masă musculară, un scop tipic masculin, obținută cu suplimente - da sau ba?

Author: Oana Iosif

Orice bărbat se visează un real Hercule și visează la pachetele de mușchi bine definiți. Pentru sine, pentru cei din jur, pentru a impresiona, căci cine nu întoarce privirea după o prezență masculină astfel? Ținutele vin mai bine, stimă de sine este crescută și indiscutabil, acest ambalaj exterior este atractiv, dacă nu chiar seducător.

Să obții masă musculară peste noapte nu se poate. Cei care lucrează cu mare dăruire la sala de forță știu că nu doar antrenamentele sunt cele necesare, ci și o dietă foarte strictă. Efortul din spatele unui trup bine sculptat sunt la fel de mari. De altfel și de aici tentația de a obține un astfel de rezultat mai rapid ca oricând. A crescut interesul pentru suplimente specifice, fie că este vorba de Testo enantat sau de orice alt produs.

Orice în exces dăunează, deci cumpătat e mai bine

Există controversa suplimentelor, întrucât acestea ar urma să creeze un efect mai rapid și mai accelerat față de ceea ce poate fi obținut în timp. Pentru a crește masa musculară în mod special vă trebuie poate ani să obțineți un contur și ani să intretineti un astfel de trup. Suplimentele alimentare pot avea un efect aici.

Despre cât sunt de bune acestea rămâne o discuție deschisă. Pentru că pe măsura popularității acestor produse s-a dezvoltat și o piață neagră, a produselor contrafăcute. Atenție de unde achiziționați orice produs minune. Preferați mereu un magazin de încredere sau un e-shop de nișă recunoscut prin calitatea a ceea ce oferă.

Dacă vă interesează suplimentele profesionale, Testo enantat spre exemplu, preferați o sursă pe măsură. Spre exemplu un e-shop la care apelează culturiștii, cei cu experiență în domeniu.

Chiar și cu suplimente, nimic nu este la întâmplare. Aveți nevoie de disciplină și aici, în sensul în care unele produse pot fi asociate cu nevoia de dietă, există un program strict la capitolul consum și durata unui astfel de așa zis tratament.

Cum depistați produsele contrafăcute

Ei bine prețul acestora este adesea un factor alarmant. Costurile prea mici ar trebui să trezească suspiciuni. Însă chiar și mai mult decât atât, trebuie să fiți atenți la ambalaje și gramajele produselor, la seria, la lot, practic orice inscripție pe astfel de produse.

Livrate de anonimi și neînsoțite de factură sau fără indicații despre doze și administrare, atenționări, ceea ce un producător este obligat să facă, sunt alte semne de întrebare pe care să le aveți.

Obțineți masă musculară crescută cu ajutorul suplimentelor

Desigur, însă nu vă bazați exclusiv pe acestea. Este ca și când ați dori să slăbiți și credeți că ceaiurile sunt soluția. Pot fi, dacă alergați până în vârf de munte să culegeți planta. Adică nimic nu vine fără efort, ba chiar efort comun pe mai multe fronturi.

Așadar orice bărbat care se visează sculptat, cu un trup de zeu, are nevoie de mult mai multe pentru a obține rezultate. Va lucra la sală, va urma dietă, își va întreține corpul și va opta pentru suplimente, la nevoie, achiziționate din surse sigure.

 

 

 

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.