Crezi ca epilatul la axila este obligatoriu sau optional? Vezi o GALERIE FOTO care iti arata adevarata fata a unei femei neingrijite

Editor: Bogdan Mihai
Actualizat: 24 feb 2017, 08:23

Probabil iti este foarte greu sa crezi ca mai exista unele femei care nu se epileaza, dar acesta este adevarul iar in galeria foto atasata mai jos puteti vedea asemenea exeple hilare.

Daca in trecut femeile nu efectuau astfel de proceduri odata cu trecerea timpului mentalitatea, dar si obiceiurile s-au schimbat. Si in timp ce epilatul inghinal este optional cel la axila si pe picioare este de bun simt. De ce unele femei renunta la acest obicei este greu de inteles cert este faptul ca atunci cand vezi una pe strada nu mai ai chef de nimic.

Efectiv nu te mai poti uita in ochii ei si devine imposibil sa ai o conversatie cu un astfel de om.

Daca la barbati este altfel, adica sunt si barbati care se epileaza, dar intr-o pondere mai mica si nu este atat de deranjant daca intalnesti un astfel de barbat.

Asa ca va invitam sa vezi o galerie foto cu o serie de femei din zilele noastre care refuza sa se epileze la subrat. Vezi pozele si vei intelege de ce este indicat sa nu se renunte la epilat si cum ar arata o asemenea femeie.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Dinu Maxer vorbește despre infidelitățile din relația cu Nicoleta Luciu: „Mi-a fost greu să fiu fidel. N-am reușit. Sunt persoane publice infidelitățile mele.”

 

Taguri: