Crezi ca munca ta e grea? Uite ce face tipul asta in fiecare zi, la job. Pentru cati bani ai accepta sa faci asta?

Autor: S.B. Editor: Silviu Bunea
Actualizat: 28 feb 2017, 05:31

Aceasta este, probabil, cea mai infricosatoare meserie din lume.

In videoclipul urmator, veti vedea o parte din rutina zilnica a unui barbat care lucreaza la o crescatorie de serpi. Intr-o incapere care are pe toti peretii rafturi cu cutii in care se afla serpi, el incepe sa ii hraneasca cu soareci.

Unele dintre reptile sunt linistite, alte sunt mai active si sar din cutiile lor, indreptanadu-se spre corpul barbatului. Cu calm, probabil in urma unei experiente indelungate, acesta le manevreaza pe toate cu indemanare si le baga in cutiile lor, in care le asteapta un soarice proaspat.



"Este iresponsabil! Ar trebui sa foloseasca echipament special si o masca. Se pare ca viata nu inseamna nimic pentru el. In timp ce laboratoarele fac milioane din veninul serpilor, el isi risca viata pentru cativa dolari", a scris, pe Facebook, un utilizator.

Ce parere ai despre serviciul acestui barbat?

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

El trabajo más desesperante del mundo

El

trabajo más desesperante del mundo

Posted by Videos Sorprendentes on 9 Martie 2016

 


O nouă ediție plină de suspans a emisiunii ”Casa iubirii”. Sâmbătă, fetele și băieții au intrat cu o stare bună, însă Alexandra a ținut să-i reproșeze ceva lui Gagea.