Crezi ca problemele tale sunt cele mai importante? Urmareste un SPOT despre adevaratele necazuri ale unor persoane! VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 17 iul 2022, 03:45

Care sunt lucrurile ce va calca pe nervi? Ce zici atunci cand iPod-ul ramane fara baterie si ai de strabatut un drum lung? Ce faci atunci cand internetul se misca greu si nu va puteti conecta la Facebook? Friptura pe care comandata este in sange sau este arsa? Noul spot "Apa este viata" va va face sa va ganditi de doua ori inainte de va plange de astfel de probleme in viitor.

In clip apar cetateni ai lumii a treia care spun problemele mai sus mentionate. Desigur, acestea nu sunt probleme, nu atunci cand suferi de deshidratare in viata de zi cu zi.

 

Apa este viata (Water Is Life) este o organizatie de caritate, care isi propune sa aduca apa potabila celor care au nevoie, pe termen scurt si pe termen lung. Mai mult decat atat este si-au propus sa salveze vieti si sa transforme comunitatile.

Cei mai multi dintre noi au acces la apa potabila chiar de la robinet. Obisnuim sa lasam apa sa curga in timp ce ne spalam pe dinti, facem dus timp de 20 de minute. Apa potabila este un dar, de aceea trebuie sa ne aducem aminte de acest lucru.

 

Conform "Water Is Life", 1,1 miliarde de oameni au acces doar la apa murdara si infestata, apa mai murdara decat cea din toaleta nostra.

In consecinta, 6500 de persoane mor in fiecare zi dintre care 5000 sunt copii.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan de la Ploiești, dezvăluiri emoționante despre povestea sa de dragoste cu Cristina Pucean: „Numai Dumnezeu ne poate despărți. Simt că este jumătatea mea.”

 

Acest anunt va va face sa va ganditi de doua ori atunci cand porniti robinetul.

Deci data viitoare cand te plangi ca nu este nimic la televizor gandeste-te la persoanele care nu au acces la apa potabila.

 

Urmareste spotul mai jos, acesta a reusit sa stranga in doar o saptamana aproximativ un milion de vizualizari.

 

Taguri:

Episodul 11 al serialului turcesc „Tablou de familie” este difuzat la Kanal D joi, 11 iulie 2024. Serialul mai poate fi urmări și online, live pe kanald.ro.