Crezi ca stii totul despre Cove, Iftimoaie si Tonciu? Vezi cat de bine s-au distrat cei trei la o sedinta foto! VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 23 iul 2020, 10:35

Cu siguranta v-ati intrebat de multe ori ce se intampla in spatele unui show de mare succes. Cum ia nastere proiectul, cum se alege echipa, ce se intampla in culise, la filmari, dar si cum se desfasoara o sedinta foto la care participa prezentatorul si “ajutoarele” sale.

Echipa WOWbiz.ro a fost prezenta, zilele trecute, la un astfel de shooting,  realizat cu Gabriel Coveseanu, Ionut Iftimoaie si Andreea Tonciu, pentru emisiunea “ Jumatatea mea stie ”, show concurs care va debuta din 11 mai, la Kanal D.

 

Pusi pe sotii, seriosi, ascultand sugestile fotografiilor, intepandu-se, mai in gluma mai in serios sau spunand bancuri ca sa nu se plictiseasca.

Asa i-am descoperit pe Cove, Iftimoaie si Tonciu, respectiv prezentatorul show-ului “ Jumatatea mea stie ” si ajutoarele sale, recent, intr-un studio foto. Prima sosita la locul intalnirii a fost Andreea Tonciu, care a mers direct la machiaj.

A urmat Cove, punctual asa cum ii este felul, urmat la scurt timp de Iftimoaie, luptatorul de K1.

Pana in acest moment intre cei trei nu au existat prietenii prea mari, dar din ceea ce-am sesizat, exista toate sansele sa se inchege o echipa frumoasa, fiecare avand atuul sau. Cove este prezentatorul si este imbracat la patru ace, in costum, frezat si aranjat.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”

Urmareste AICI un VIDEO SENZATIONAL marca WOWbiz.ro!

Emisiunea concurs" Jumatatea mea stie" va debuta din 11 mai, la Kanal D, in fiecare editie cuplul castigator fiind premiat cu o masina. “La noi vii cu tramvaiul si pleci cu masina!”, ne spune Cove.