Crezi ca zebra este un animal inofensiv? Uite ce i-a facut unei femei! FOTO si VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 07:51

Zebra este reprezentata de trei variante de animale care fac parte din specia calului, dar acestea sunt foarte greu de domesticit si vor deveni niciodata animale de calarie.

Locul lor de origine este Africa, iar acolo traieste in regiunile cu tufisuri aproape uscate si savane.  Desi aceste animale par foarte dragute, adevarul este cu totul altul. Zebrele nu sunt deloc prietenoase, chi din contra. Dovada o aveti in galeria foto atasat mai jos. Cand vezi o zebra poti baga mana in foc ca nu-ti va face nimic, dar trebuie sa fii tot timpul in garda pentru ca nu stii ce se poate intamapla.


De exemplu, femeia din imagine statea linistita in masina cand o zebra si-a facut aparitia. Pentru ca femeia manca a crezut ca animalul va gusta din mancare ei, dar zebra a muscat-o. Nu crezi?  Poti vedea ce s-a intamplat daca vizionezi galeria foto!

 

Taguri:

Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.