Crima, accident sau sinucidere? Patronul unui restaurant INCENDIAT in propria masina

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 18:43

Crima, accident sau sinucidere? Este intrebarea la care anchetatorii constanteni trebuie sa gaseasca raspunsul, dupa ce un cunoscut om de afaceri a fost gasit mort, in masina cuprinsa de flacari.

##VIDEO97779##Putin dupa ora 10 si jumatate dimineata, un apel dat la 112 anunta ca, in zona lacului Tatlageac o masina arde cu flacari imense. Inauntru, pompierii au gasit trupul unui barbat, despre care cred ca ar fi al unui cunoscut om de afaceri constantean.

Tragedia s-a petrecut in apropierea lacurilor pe care barbatul le administra. Tot acolo, avea si o cherhana. In jurul acestei morti misterioase, oamenii au inceput sa teasa mai multe ipoteze.

Oare acest lucru sa-l fi presat pe barbat? Crima, accident sau sinucidere? Totul a fost planuit? Rudele si prietenii nu cred, insa, varianta sinuciderii.

Chiar daca barbatul, in varsta de 58 de ani, avea datorii, sub nicio forma nu si-ar fi putut pune capat zilelor din pricina lor. Mai mult, in urma cu doua zile isi cumparase masina in care azi avea sa moara. Daca multi s-au intrebat ce cauta acolo, apropiatii sustin ca barbatul obisnuia sa mearga deseori pe malul lacului, ca sa-si urmareasca pescarii si sa nu fie braconieri.


Cat despre cele 4 butelii gasite in masina lui, se pare ca omul de afaceri urma sa le duca la incarcat. De aici, se poate naste ipoteza accidentului, mai ales ca victima fuma. Anchetatorii sustin insa ca toate cele patru butelii erau deschise, semn ca Viorel Valimaneanu ar fi avut intentii clare.

Sa fie, oare, blestemul lacului? Surprinzator e ca nefericitul incident vine la cativa ani dupa ce o alta moarte a ridicat multe semne de intrebare.
In 2007, administratorul unei societati comerciale care avea in concesiune o parte din Lacul Tatlageac a fost ucis in somn.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

 

Taguri: