CRIMA care a ingrozit o tara intreaga! O femeie INJUNGHIATA de fostul sot intr-un acces de furie

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:33

Trei copii, orfani si o intreaga familie a fost distrusa. Acesta este bilantul crimei pasionale care a ingrozit tara.

Filmul acestei povesti cutremuratoare, ni-l povesteste, in exclusivitate la stirile Kanal D, iubitul femeii, cel care a starnit, se pare, rabufnirea dementa de gelozie! „ Ultima data am vazut-o chiar in ziua cand s-a intamplat, am chemat-o la mine, stiam ca eziua baiatului ei, i-am zis sa mearga in parc sa-l plimbe si urma sa ne intalnim cand veneam de la munca. A plecat fata mea sa-l plimbe pe baiat si n-a mai venit inapoi .”

El este iubitul femeii injunghiate! L-a cunoscut in Grecia, unde munceau amandoi! Stia ca femeia a fost maritata si are trei

copii care o asteapta acasa. Nicio secunda nu s-a gandit, insa, ca de aici avea sa i se traga sfarsitul iubitei sale. La intoarcerea in tara, el a fost cel care a insistat ca ea sa se duca sa-si vada copiii. Chiar daca stia ca fostul sot va fi si el acolo!

Femeia s-a dus cu gandul sa fie alaturi, macar cateva ore, de cei trei copii ai sai, de 3, 6 si 9 ani.

Nimic nu prevestea nenorocirea. Vecinii au fugit sa ii dea femeii o mana de ajutor, dar a fost in zadar! Cu sufletul cernit, iubitul femeii ucise isi aminteste ca femeia a presimtit primejdia: „ Ea mereu imi spunea ,,Adi, o sa se intample ceva!. Fata mea, ai copii cu el, nu poate sa se intample asa ceva. I-am spus Du-te, impaca-te cu el!. Voiam sa facem nunta, isi dorea mult sa fie mireasa.


##VIDEO121636##

Femeia nu mai voia sa auda de barbatul cu care avea cei trei copii! Ba, mai mult, i-a spus ca a cunoscut un barbat si vrea sa-si refaca viata! De unde sa stie ce furtuna va declansa aceasta veste in mintea barbatului. „ Eu i-am spus Claudia, du-te si spune-i ca relatia aceasta s-a terminat si ca o sa incepi o alta viata.

El stia de ceva timp ca are alt iubit, insa nu s-a impacat cu gandul acesta".

Pana si anchetatorii au ramas uimiti de cruzimea atacului criminal! Acum incearca sa afle daca e vorba de premeditare sau de o furie de moment! Familia suspectului nu isi poate explica cum a fost barbatul in stare de asemenea fapte!

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Dupa ce a comis fapta, barbatul s-a intors in locul in care a lasat-o pe mama copiilor lui intr-o balta de

sange. Cand l-au vazut, cei din familia femeii s-au napustit asupra lui! Noroc cu politistii, altfel cine stie ce s-ar fi putut intampla. Apropiatii povestesc ca nu e prima data cand femeie a fost amenintata.

In fata anchetatorilor, barbatul nu si-a recunoscut fapta! Familia suspectului spune ca tanarul ar avea tulburari psihice. Tocmai de aceea nu este exclus sa fie supus unui test psihologic pentru a se stabili daca avea sau nu discernamant! Daca va fi gasit vinovat, poate fi acuzat de omor deosebit de grav si poate sta dupa gratii pana la 15 ani!

 

 

 

Taguri:

În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.