Crimă groaznică în Pitești! Un bărbat ar fi fost ucis de fiul lui în timpul unei petreceri, după care adolescentul a organizat alte evenimente, cu corpul neînsuflețit în casă

Author: Lavinia Medrea
Actualizat: 03 dec 2023, 06:15

Un bărbat ar fi fost ucis de fiul lui în timpul unei petreceri, după care adolescentul a organizat alte evenimente, cu corpul neînsuflețit în casă

Sursa: epitesti.ro

Crimă oribilă în Pitești! Un bărbat în vârstă de 78 de ani a fost găsit mort în casa lui, după ce a fost ucis cu bestialitate chiar de fiul lui, în vârstă de 16 ani.

Poliția are o ipoteză șocantă despre crima care a avut loc în Pitești. Bărbatul ar fi fost ucis de fiul lui la o petrecere, după are adolescentul a organizat alte chefuri cu cadavrul încă prezent în casă. 

Un bărbat ar fi fost ucis de fiul lui în timpul unei petreceri

Fosta soție a victimei este cea care a sunat la 112 și le-a spus polițiștilor că a venit să-și vadă fiul, dar nu a putut pentru că fostul soț nu răspundea la ușă.

Agenții ajunși la locul incidentului au găsit trupul mort, acoperit cu un covor și cu haine, în stare de putrefacție. Principalul suspect este chiar fiul bărbatului, în vârstă de doar 16 ani. 

„În noaptea de 02 spre 03 martie a.c., în jurul orei 03.30, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Pitești au fost sesizați, de către o femeie, cu privire la faptul că nu poate pătrunde în locuința fostului soț, din municipiul Pitești.

Citește și: Ultimele cuvinte dintre mecanicului de tren și șeful de gără din Grecia, înainte ca cele două trenuri să se ciocnească frontal: „Pleacă, pleacă”

La fața locului s-au deplasat echipajele specializate de pompieri, care au deblocat ușa de acces în locuință, dar și polițiștii, care au pătruns în interior și au găsit trupul unui bărbat, de 78 de ani, decedat de mai mult timp.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

În urma verificărilor efectuate de polițiști, pe trupul bărbatului au fost identificate urme de violență”, a transmis IPJ Argeş.

Fiul victimei ar fi dat și alte petreceri cu cadavrul tatălui său în casă

Adolescentul de 16 ani, principalul suspect în crima tatălui său, ar fi dat des petreceri în locuința lor.

Procurorii iau în calcul varianta conform căreia bărbatul ar fi fost ucis în timpul unei petreceri, ba chiar petrecerile să fi continuat cu corpul neînsuflețit în casă.

Citește și: „Fata mea. Ce au făcut, au omorât-o?” Crimă oribilă dintr-un exces de furie! Un bărbat din Brașov și-a ucis soția în urma unei dispute

Adolescentul a fost dus la spital de mama lui, într-o stare severă de sevraj.

„Ca motiv de prezentare a fost agitatie psiho-motorie. Era constient, cooperant. A afirmat ca a consumat substante psihoactive de genul etniobotanice”, a precizat Tudor Ionescu, manager Spitalul de Pediatrie Pitești, citat de România TV.

Deși adolescentul a spus că ar fi consumat droguri, testele făcute de medici au ieșit negative. Anchetatorii cred că ar fi vorba de un nou tip de droguri mult mai periculoase, care nu pot fi depistate la analize.

Mașina bărbatului a fost, de asemenea, găsită într-o parcare în care adolescenții se întâlnesc, în general, noaptea. Martorii au declarat că au văzut mașina victimei ucise acolo. Cazul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeș.