Crima infioratoare in Timis! Un barbat si-a ucis sotia cu toporul, cu copilul in casa!

Autor: Andrei Ionescu
Actualizat: 31 ian 2021, 09:35
Cei doi soti

O crima infioratoare a avut loc in judetul Timis, in localitatea Jimbolia. Un barbat si-a ucis sotia cu toporul in timp ce fiul lor se afla in casa.

Dupa crima abominabila, baiatul s-a sinucis, spanzurandu-se in curtea casei, informeaza antena3.ro.

Oamenii legii au fost alertati la miezul noptii, printr-un apel la numarul de urgenta 112. Cand au sosit la fata locului, au vazut-o pe femeie zacand intr-o balta de sange. Au inceput cautarile barbatului, care a fost descoperit la doua ore de la apelul de urgenta, spanzurat in curtea casei.

In urma crimei socante, 5 copii au ramas orfani. Cel mai mic dintre copiii cuplului, in varsta de 14 ani, se afla in casa, insa a declarat ca dormea si ca nu a auzit nimic.

Nu este prima oara cand cei doi au un scandal, conflictele fiind la ordinea zilei in familie, potrivit marturiilor vecinilor. Cu toate acestea, Politia nu a sosit niciodata la ei acasa atunci cand a avut loc un scandal.

Barbatul era consumator de alcool!

Barbatul consuma uneori alcool, iar de multe ori izbucneau certuri cu sotia lui. Scandalurile nu ar fi fost, insa, atat de frecvente.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Femeia, in varsta de 47 de ani, a murit pe loc dupa ce sotul ei, in varsta de 42 de ani, a lovit-o in cap cu toporul. El s-a spanzurat la scurt timp de la crima de un copac, in curtea casei in care locuiau.

Baiatul de 14 ani al celor doi soti dormea si le-a mai declarat anchetatorilor ca el chiar credea ca mama lui se afla la serviciu, ea lucrand si in ture de noapte.

O ancheta este in curs de desfasurare, pentru a se afla exact circumstantele in care barbatul a comis crima oribila. Nu se stie pana acum de la ce a pornit scandalul, doar ca barbatul ar fi consumat alcool inainte de a se lua la cearta cu sotia lui. Vecinii sunt socati de ce s-a intamplat.

In timpul crimei comise de barbat, o alta fata a cuplului, majora, se afla la serviciu, ea lucrand in tura de noapte.