Crimă îngrozitoare în Argeș - 5 persoane, ucise, între care și un copil de 5 ani - Cine este agresorul - Detalii șocante

Autor: Alina Petre
Actualizat: 09 mai 2023, 03:40

Crimă îngrozitoare în Argeș

Cinci persoane au fost ucise, între care și un copil de 5 ani. Principalul suspect a fost prins de poliție.

O crimă îngrozitoare a șocat întreaga țară, după ce o familie a fost ucisă în propria casă. Cinci persoane, printre care și un copil de 5 ani, au fost găsite moarte în casă.  

Din primele informații, este vorba despre capul familiei ucise cu sânge rece. Bărbatul i-a găsit pe cei cinci membri ai familiei sale morți în propria casă. Vorbim despre soția sa, fiica de 5 ani, cei doi socri și un cumnat.

Politiștii au descoperit oroarea imediat ce au ajuns la casa respectivă. Toate cele 5 victime erau moarte în momentul în care aceștia au ajuns la fața locului. Acestea fuseseră înjunghiate.

Citeste si: Doi studenți de la medicină s-au filmat în timp ce și-au omorât un coleg

Cine este vinovatul

Din câte se pare, unul dintre frații soției bărbatului ar fi autorul masacrului.

Acesta se pare avea probleme psihice. Imediat după sesizare, suspectul principal a fost depistat de către polițiști.

"În ziua de 9 august a.c., polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Argeș au fost sesizați cu privire la faptul că, un bărbat de 48 de ani, din comuna Bascov, ar fi găsit, când s-a întors la domiciliu, cinci membri ai familiei sale (soția, copilul, cei doi socrii și un cumnat), decedați, înjunghiați.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

La fața locului s-au deplasat polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Bascov, polițiștii de investigații criminale și luptătorii din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale, care au constatat că cele sesizate se confirmă.

Polițiștii au luat primele măsuri, iar la scurt timp, au identificat persoana bănuită de comiterea faptei, un bărbat de 53 de ani, cunoscut cu probleme psihice.

Bărbatul se află în custodia polițiștilor, iar cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeș", informează IPJ Argeș.

Noi detalii au ieșit la iveală 

Bărbatul se află în custodia polițiștilor, iar cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeș.

Acesta va fi reținut pentru 24 de ore după ce va primi îngrijiri ale rănilor pe care și le-a provocat în timul încercării de sinucidere, la spital.

Polițiștii au gasit asupra acestuia un spray paralizant cu care le-ar fi dat la toți membrii familiei, din care făcea parte sora și nepoata sa, dar și părinții și fratele său.

Citeste si: Cel mai temut criminal în serie, vacanță la mare pe banii statului român- Detalii șocante