Crimă îngrozitoare în Baia Mare: Un muncitor de 32 de ani a fost găsit fără suflare în spatele fabricii unde lucra

Autor: Andrei Costanda

Bărbatul de 32 de ani a fost găsit cu gâtul și brațele tăiate

Un bărbat de 32 de ani din Baia Mare a fost găsit mort cu răni grave la gât și brațe, după ce a ieșit din tura de noapte la fabrica unde era angajat.

Un incident șocant a avut loc în Baia Mare, unde un tânăr muncitor de 32 de ani a fost descoperit mort, cu răni severe la gât și brațe, pe un teren viran din spatele fabricii unde lucra. Bărbatul, originar din localitatea Cătălina, fusese angajat la o fabrică de canapele situată pe strada Bazaltului, la marginea orașului.

Bărbat descoperit cu gâtul și brațele tăiate

Descoperirea macabră a fost făcută luni, la orele prânzului, când poliția a fost alertată printr-un apel de urgență la 112. Potrivit comunicatului emis de Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Maramureș, un echipaj a fost trimis imediat la fața locului, unde a fost identificat cadavrul bărbatului. Corpul acestuia prezenta răni grave, care indicau faptul că victima a fost agresată înainte de a fi ucisă.

Surse locale au relatat că tânărul lucrase în tură de noapte la fabrica de canapele și ar fi ieșit din schimb în jurul orei dimineții.

După încheierea programului, se pare că acesta a fost atacat în spatele fabricii, pe un teren viran care nu este foarte frecventat. Trupul neînsuflețit al bărbatului a fost găsit ulterior de colegi sau localnici, care au alertat autoritățile.

Citește și: Ce spun vecinii jandarmului din Timișoara care și-ar fi pus capăt zilelor cu arma din dotare: „Era cu o domnișoară, nu era singur”. Tânărul în vârstă de 24 de ani nu a lăsat vreun bilet de adio

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Cât de mult se aseamănă fiica Danielei Gyorfi cu mama artistei. Care este relația dintre cele două. „Noi nu putem să forțăm copilul, îi spun anumite lucruri.”

Citește și: Marți, 13 august, este sau nu o zi cu ghinion: Ce nu este bine să faci în această zi și de ce nu este bine să stai în dreptul unei oglinzi

Se efectuează cercetări pentru stabilirea circumstanțelor producerii crimei

La fața locului, criminaliștii au prelevat probe pentru a stabili circumstanțele exacte ale crimei. Echipa complexă de cercetare formată la nivelul IPJ Maramureș, sub coordonarea unui procuror de caz, efectuează investigații amănunțite pentru a aduce lumină asupra acestui caz îngrozitor.

Necropsia, care urmează să fie realizată la spital, va oferi mai multe informații despre cauza exactă a decesului și va putea ajuta la determinarea timpului și a modului în care a fost comisă crima. Deocamdată, motivele din spatele acestei crime rămân necunoscute, iar anchetatorii nu au făcut publice detalii suplimentare despre posibili suspecți sau mobilul atacului.

Locuitorii din zonă sunt șocați de brutalitatea atacului, iar colegii de muncă ai victimei sunt în stare de șoc.

Nimeni nu își poate explica ce ar fi putut duce la o astfel de tragedie, mai ales că tânărul nu era cunoscut ca având conflicte sau probleme care ar fi putut provoca un astfel de incident.

 


Culiță Sterp a avut parte de o întâmplare neobișnuită în timpul unei călătorii în Austria. Iată cum a ajuns artistul să plătească 320 de euro pentru o simplă apă.