Crimă învăluită în mister. Doina a fost găsită înjunghiată într-un apartament închiriat din Franța, după doar două ore după ce și-a găsit cazarea. Tânăra ar fi fost confundată

Author: Laura Macovei
Actualizat: 23 ian 2024, 12:06

Crimă învăluită în mister. Doina a fost găsită înjunghiată într-un apartament închiriat din Franța, după doar două ore după ce și-a găsit cazarea

Sursa: colaj

O adevărată tragedie a avut loc în Franța, unde o tânără absolventă la Medicină, din Galați, și-a găsit sfârșitul într-un apartament închiriat după doar două ore de când a ajuns. Atacatorul este acum căutat de polițiști.

Visurile și aspirațiile Doinei au fost năruite. Tânăra în vârstă de 31 de ani a fost găsită fără viață într-un apartament închiriat din orașul Amiens, situat la 150 de kilometri de Paris. Doar două ore mai devreme, Doina își găsise cazare.

Deoarece nu mai putea fi contactată, prietenii acesteia au alertat poliția. Surse au dezvăluit pentru presa franceză că ușa apartamentului era deschisă, iar tânăra zăcea înjunghiată pe podea, îmbrăcată doar în lenjerie intimă. 

Moartea misterioasă a Doinei. Tânăra ar fi fost confundată

Moartea violentă a Donei i-a șocat profund pe logodnicul și prietenii Doinei, care nu își mai pot reveni după aflarea veștii. 

Doina nu mai este. Nu cred aşa ceva, nu cred. Am încercat să îl sun pe fratele ei, nu răspundea, după l-am contactat pe Cosmin, logodnicul ei. Ce s-a întâmplat cu Doina, e adevărat? Şi mi-a zis că da! De atunci am tot aşteptat să văd ce, cum şi de ce.

Doina plecase din Galaţi în vizită la o prietenă, medic în Franţa, pentru a-şi pregăti rezidenţiatul. Era un om tot timpul cu zâmbetul pe buze, dacă aveai o pasă proastă mereu venea şi spunea, "nu, că o să fie bine! Avea darul de a fi inimoasă,” a declarat Claudia Rogoz, prietenă a victimei.

Citește și: O fotografie de pe rețelele sociale i-a adus sfârșitul unei adolescente! Aceasta a primit pedeapsa capitală pentru că poza ei a apărut pe internet

Nimeni nu cunoaște detalii pre traseul tinerei în ziua în care și-a pierdut viața și despre cine ar fi comis crima. Ancheta este în desfășurare în căutarea vinovatului. Există speculații că în același apartament, în urmă cu puțin timp, ar fi locuit o prostituată, deci anchetatorii iau în calcul posibilitatea unei confuzii.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

„Anchetatorii mi-au spus că e vorba de un francez și că i-au recuperat bunurile de la el. Motivul a fost tâlhărie(...) În același loc stăteau trei studente", a mărturisit logodnicul acesteia.

Doina visa să devină mămică

La aflarea știrii, logodnicul Doinei a plecat imediat din țară. Bărbatul își exprimă durerea pe rețelele sociale: „Doare, doare, doaree!”

Cei doi aveau planuri mari, printre care și un copilaș. 

De mic copil şi-a dorit să fie medic, avea foarte multe planuri, voia să se căsătorească anul viitor, voia un copil. Era o fiinţă foarte bună la suflet. E o pierdere foarte mare şi pentru prieteni şi pentru familie. Foarte straniu, foarte straniu, după două ore. Ce s-a întâmplat, nu ştiu,” a mai spus o altă prietenă de-a victimei. 

Mesajele de durere nu au încetat să apară după aflarea cruntei vești.

„Noi ne-o amintim ca pe o persoană veselă, dinamică şi, categoric, o persoană care îşi dorea să practice medicina la cel mai înalt nivel,” a transmis Alexandru Nechifor, prorector universitate Dunărea de jos Galați.

Moartea învăluită în mister stârnește numeroase întrebări pentru anchetatorii francezi, care încă nu au descoperit motivul crimei odioase. Mai multe amprente au fost trimise în țară, iar atacatorul nu figurează în baza de date a infractorilor români.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.