Crimă învăluită în mister în Vaslui: Cadavrul unui bărbat a fost găsit la marginea drumului, într-o valiză abandonată: „Avea genunchii îngrămădiți”

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 16 iul 2024, 09:02

Cadavrul unui bărbat a fost descoperit într-o valiză abandonată de la marginea unui drum din Vaslui

Sursa: ȘtirileProTV

O descoperire macabră a avut loc în satul Pungești, Vaslui, seara trecută. Cadavrul unui bărbat a fost găsit într-o valiză abandonată la marginea drumului.

Luni seară, cadavrul unui bărbat în vârstă de aproximativ 50 de ani a fost găsit într-o valiză abandonată la marginea localității. Incidentul a fost raportat de un sătean care, după ce a deschis valiza, a alertat imediat autoritățile.

Citește și: Cine este tânărul din Sibiu ucis în bătaie de familia iubitei lui! Deși fata avea o relație de doi ani cu el, părinții plănuiau să o mărite cu altcineva

Oamenii nu au realizat că zace un om mort în valiză

Deși geamantanul a fost lăsat la marginea drumului încă de sâmbătă, nu a stârnit curiozitatea niciunui localnic până aseară. După ce a simțit un miros înțepător venind din direcția valizei, un sătean a decis să investigheze și a făcut descoperirea șocantă.

„Eu am zis că e gunoi, nu mi-am dat seama că e om mort acolo.

Am zis poate e un câine mort, o găină și am văzut genunchii îngrămădiţi acolo. Băi, asta e om mă. De unde și cum e, nu știu"
, spune Barzu Gheorghiţa, martorul care a găsit cadavrul, potrivit Observator.

Poliția a fost chemată de urgență la fața locului. Echipajele au sigilat zona și au confirmat spusele martorului. Cadavrul era deja într-o stare avansată de putrefacție.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: VIDEO Emilia Ghinescu vorbește despre vremurile grele din viața sa: „Eram singură și au fost momente în care nu știam de unde să fac rost de bani să îmi plătesc anumite rate.”

Localnicii sunt speriați de gândul că un criminal se află printre ei

Sătenii sunt încă în stare de șoc și nu înțeleg cum o astfel de crimă a avut loc în localitatea lor, având în vedere faptul că nu se întâmplă astfel de necazuri în zonă. 

Cadavrul a fost preluat de poliţişti şi transportat la medicina legală din Vaslui pentru necropsie.

Citește și: „Uite, am ucis-o. Tu urmezi”. Un bărbat și-a ucis soția în timp ce vorbea la telefon cu amantul ei. Ulterior a îngrămădit-o într-o valiză și a aruncat-o în râu

Criminaliștii au început imediat o anchetă pentru a stabili identitatea victimei și circumstanțele în care a avut loc crima.

 


Episodul 46 al serialului turcesc “Vinovați de iubire” este difuzat la Kanal D vineri, 23 august 2024. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.