Crimă oribilă în Buzău: Orbit de gelozie, şi-a ucis iubita cu un topor chiar în fața copilului lor de 2 ani

Autor: Andrei Costanda

Motivul din spatele oribilei crime din localitatea Dâmbroca a fost gelozia

Un bărbat din Buzău a comis o crimă înfiorătoare, ucigându-și partenera de viață cu un topor, sub privirile copilului lor de doar 2 ani.

O poveste de dragoste s-a încheiat tragic în satul Dâmbroca, comuna Săgeata din judeţul Buzău. O tânără de 25 de ani a fost ucisă cu brutalitate de propriul soţ, în vârstă de 35 de ani, orbit de gelozie.

Bărbatul și-a ucis iubita din gelozie

Totul a pornit de la dorinţa femeii de a se angaja pe litoral în sezonul estival, lucru ce a stârnit furia partenerului său.

În urma unei discuţii aprinse, bărbatul și-a pierdut controlul şi a pus mâna pe un topor, lovind-o mortal pe partenera sa. Crima s-a desfăşurat sub ochii copilului lor de doar 2 ani, care a fost martor la scena oribilă. Vecinii, alertaţi de ţipetele disperate ale femeii, au chemat imediat poliţia. Din păcate, când autorităţile au ajuns la faţa locului, era deja prea târziu pentru a o salva pe tânără.

Potrivit relatărilor vecinilor, relaţia dintre cei doi era una tensionată de mai mult timp, aceștia certându-se frecvent. De altfel, femeia apelase recent la Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC), solicitând ajutor pentru a prelua copilul în vârstă de 2 ani. Această cerere ar fi fost de fapt picătura care a umplut paharul, determinându-l pe bărbat să comită fapta îngrozitoare.

Citește și: Cum s-a produs accidentul dintre Năvodari și Corbu, în care au fost implicate trei motocicliste! Una dintre ele ar fi fost sub influența alcoolului

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: VIDEO Cum ar fi arătat viața Ozanei Barabancea dacă nu și-ar fi pierdut mama la 14 ani. „Aș fi avut un sprijin moral. Important e că nu m-am dat bătută.”

Citește și: Miercuri are loc repartizarea computerizată pentru admiterea la liceu 2024: Rezultatele primei etape vor fi publicate pe edu.ro

Îngrijorările vecinilor despre copilul cuplului

După ce a comis crima, bărbatul a rămas în curte, așteptând sosirea polițiștilor. Acesta a fost imediat reţinut pentru 24 de ore şi urmează să fie dus la audieri.

În prezent, el se află în arest preventiv, fiind acuzat de omor calificat.

Tragedia din Dâmbroca a șocat întreaga comunitate, lăsând în urmă un copil traumatizat şi o familie distrusă. În astfel de situaţii, importanţa intervenţiei rapide şi a suportului din partea autorităţilor este crucială pentru prevenirea unor tragedii similare.

Acest caz evidenţiază, încă o dată, necesitatea unor măsuri mai eficiente de protecţie a victimelor violenţei domestice.

Femeile care se confruntă cu astfel de situaţii trebuie să fie sprijinite şi protejate, iar autorităţile trebuie să intervină prompt şi eficient pentru a preveni astfel de tragedii.

Comunitatea locală este profund afectată de acest incident tragic, mulți dintre vecini exprimându-și îngrijorarea pentru copilul de 2 ani, care a asistat la această scenă traumatizantă. Cu siguranţă, acest copil va avea nevoie de suport psihologic și de protecţie pe termen lung pentru a depăşi trauma suferită.

 


În ediția de luni, 16 septembrie, a emisiunii ”Casa iubirii”, Bianca a cedat și a izbucnit în lacrimi. Iată care este motivul