Crimă șocantă în Capitală! Un bărbat a fost omorât în bătaie de doi tineri de 16 și 20 de ani în zona Crângași

Autor: Andrei Costanda
Actualizat: 15 mai 2024, 13:43

Un bărbat în vârstă de 46 de ani a fost ucis în bătaie de doi tineri de 16, respectiv 20 de ani.

Sursa: Capital

Un bărbat a fost atacat violent de doi tineri pe Bulevardul Constructorilor din București, în vecinătatea gurii de metrou de la Parcul Crângași, lăsându-l fără suflare.

Un bărbat în vârstă de 46 de ani a fost bătut cu bestialitatea în mijlocul străzii marți seara, în zona gurii de metrou din cartierul Crângași, din Sectorul 6 al Capitalei.

Bărbat ucis în plină stradă de doi tineri

Victima se plimba pe Bulevardul Constructorilor alături de cele două fiice ale concubinei și au fost abordați de un grup de tineri, 4 fete și 2 băieți, conform surselor anchetei.

Tot conflictul a pornit de la faptul că indivizii i-au reproșat uneia dintre fetele ce-l însoțeau pe bărbatul de 46 de ani că ar fi primit o cerere de prietenie și nu ar fi băgat-o în seamă.

Bărbatul lovit i-ar fi amenințat pe cei doi tineri, iar aceștia au plecat în cele din urmă. La scurt timp, agresorii s-au întors cu bâtele și au început să alerge după bărbat, reușind să-l prindă în cele din urmă pe mijlocul străzii, unde l-au lovit de mai multe ori cu bâtele și s-au făcut nevăzuți.

Din păcate, medicii nu au reușit să mai facă nimic, victima de 46 de ani a decedat, fiind lovită fatal în zona capului.

Citește și: Sărbătoare cu cruce neagră în calendarul ortodox pentru ziua de 15 mai 2024: Rugăciunea rostită pentru însănătoșire grabnică

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: S-a rupt lanțul de iubire! Cristi Tănase a depus actele de divort după ce soția sa a obținut ordin de restricție

Agresorii se află în custodia Poliției Capitalei

Oamenii legii au reușit să îi identifice pe cei doi tineri implicați, ducându-i la sediul poliției, totodată corpul neînsuflețit al bărbatului a fost transportat la Institutul Național de Medicină Legală „Mina Monovici” pentru efectuarea autopsiei și stabilirea împrejurărilor producerii crimei.

„La data de 14 mai 2024, în jurul orei 20.25, Direcția Generală de Poliție a Municipiului București – Secția 20 a fost sesizată, prin apel 112, cu privire la faptul că, pe un bulevard din Sectorul 6, un bărbat ar fi fost agresat fizic cu un obiect contondent, la nivelul capului, de către alți doi bărbați.

La fața locului s-au deplasat de urgență polițiști din cadrul Secției 20, care au constatat că aspectele sesizate se confirmă.

Totodată, la fața locului un echipaj de prim-ajutor, în pofida eforturilor depuse, a declarat decesul victimei.

Cercetările sunt preluate de către Parchetul de pe lângă Tribunalul București, împreună cu Serviciul Omoruri – DGPMB, în vederea stabilirii împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, precum și dispunerea măsurilor legale care se impun.

Trupul neînsuflețit va fi condus la Institutul Național de Medicină Legală, în vederea efectuării necropsiei”, se arată în comunicatul transmis de Direcția Generală de Poliție a Municipiului

București, preluat de news.ro.

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?