Crimă șocantă într-o familie din Bistrița-Năsăud! Un tată și-a ucis, fără milă, fiul: „Pe fondul consumului de alcool”

Autor: Diana Ghita

Ce s-a întâmplat într-o localitate din Bistrița-Năsăud

Sursa: Observator

Într-o localitate din Bistrița-Năsăud, o dispută familială a culminat într-un act de violență extremă, mai exact, un bărbat de 50 de ani a fost ucis de propriul tată, în vârstă de 75 de ani.

Vecinii victimei din Bistrița-Năsăud povestesc cum aceasta, care se întorcea acasă de la cositul ierbii, a fost așteptată de tatăl său, ascuns după ușă și înarmat cu un cuțit. Fără avertisment, bătrânul și-a atacat fiul cu multiple lovituri de cuțit, până când acesta a căzut la pământ, într-o baltă de sânge.

Ce a făcut atacatorul din Bistrița-Năsăud după ce și-a ucis fiul

După ce a realizat gravitatea faptei sale, tatăl, în mod paradoxal, a cerut unui vecin să sune la 112 și să alerteze autoritățile în legătură cu crima pe care o comisese. Polițiștii au intervenit rapid și au reținut suspectul, care nu a opus rezistență.

„Când a intrat în curte, deja era bătrânul, a început de acolo de pe scări. L-a luat de acolo, exact de unde e acuma, şi l-a tras pe băiat înăuntru.

Bătrânul striga să sune la 112 că l-a omorât pe feciorul său”, 
a declarat o femeie din vecini, pentru Observator.

Citește și: Moarte suspectă în Bistrița, după ce un bărbat a fost găsit fără suflare în propria mașină. Oamenii au crezut că doarme și nu l-au deranjat: „Nu mi-a venit să cred”

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Ceea ce se conturează din mărturiile vecinilor este un tablou sumbru al unei relații tensionate, alimentată de consumul excesiv de alcool: „ Pe fondul consumului de alcool s-ar fi certat. Ar fi băut şi bătrânul şi tânărul/ Consumau, se certau, era tot timpul deranj la ei. Dacă până ce s-a ajuns la lucrul ăsta”.

Ce pedeapsă riscă bătrânul care și-a ucis fiul în Bistrița-Năsăud 

Această tragedie ridică întrebări dureroase mai ales că motivul concret al atacului nu a fost, încă, descoperit. Vecinii confirmă că certurile erau atât de frecvente în familia respectivă încât deveniseră un fel de „normalitate” pentru ei. Însă, cu toate acestea, nimeni nu s-a așteptat la un asemenea deznodământ.

„A intrat înăuntru și a strigat de acolo din ușă: «sunați la 112, că l-am înjunghiat pe Șandor».

El a fost în vecini la cosit, băiatul a intrat pe poartă, s-a dus pe trepte sus și ce s-a întâmplat… gălăgie nu a fost. De altă dată se certau, că auzeam, acum nimic”, a declarat o localnică într-o emisiune TV.

Citește și: Filmul crimei halucinante din Neamț! Motivul pentru care o femeie de 29 de ani l-a înjunghiat mortal pe bărbatul de 52 de ani, care organizase o petrecere în curtea casei lui

Polițiștii l-au găsit pe atacator în fața casei și, odată ajunși la locul crimei, au adunat mai multe probe, iar acum cercetează cazul pentru a afla contextul exact în care s-a produs atacul. Bătrânul de 73 de ani, pe numele căruia s-a întocmit un dosar penal, riscă să stea mulți ani după gratii, în cazul în care anchetatorii vor descoperi că infracțiunea comisă de el a fost omor cu premeditare.

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?