Crimă teribilă în Argeș! Un bărbat și-ar fi ucis tatăl, apoi s-a ascuns în pădure. Totul s-ar fi petrecut după o beție

Autor: Diana Bostan

Crimă oribilă în județul Argeș

Sursa: Pexels

Un bărbat este suspectat că și-a ucis tatăl, iar apoi a părăsit locul faptei. Bărbatul a fost prins de polițiști într-o pădure.

Un bărbat din comuna argeșeană Dârmănești este principalul suspect în cazul uciderii propriului tată. Potrivit Antena3CNN, incidentul ar fi avut loc în timpul unei seri în care cei doi au băut împreună.

Un bărbat din Argeș ar fi fost ucis de propriul tată

Potrivit informațiilor furnizate de polițiști și preluate de sursa menționată anterior, un bărbat în vârstă de 60 de ani din comuna argeșeană Dârmănești a fost ucis în urma unui conflict spontan.

Fiul său este principalul suspect în acest caz tragic, conflictul izbucnind după ce cei doi au consumat alcool împreună. 

Citește și: Criminalul Raisei, fetița ucisă în Dolj de verișor, a cerut să fie eliberat din arest! Cum au reacționat magistrații în cazul său

Polițiștii au fost cei care s-au deplasat la locuința bărbatului în seara de 1 iulie, în urma unei sesizări.

Ajunși la locul faptei, aceștia l-au descoperit pe bărbatului în vârstă de 60 de ani zăcând fără suflare. Deși la locul locuința bărbatului s-a deplasat și o echipă formată din medici, aceștia nu au mai putut face nimic decât să constate decesul.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

„În seara zilei de 01 iulie a.c.,

în jurul orei 22,00, poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Câmpulung au fost sesizaţi prin Serviciul Naţional Unic Apeluri de Urgenţă 112 cu privire la o stare conflictuală, pe raza comunei Dârmăneşti, în urma căreia tatăl ar fi fost lovit de fiul acestuia. La faţa locului au fost direcţionaţi poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Stâlpeni, precum şi un echipaj medical. Din păcate, bărbatul de 60 de ani, ce prezenta leziuni, a fost declarat decedat”, se arată în comunicat transmis de IPJ și preluat de Antena3CNN.

Principalul suspect a fost prins de polițiști într-o pădure

Potrivit informațiilor furnizate de aceeași sursă, suspectul a fugit spre pădurea din apropierea casei sale după comiterea faptei. Polițiștii au intervenit rapid și au periat zona, trimițând mai multe echipaje din cadrul Poliției Municipiului Câmpulung pentru a-l găsi pe agresor.

Citește și: Tatăl Anei, fetița de 12 ani ucisă și ascunsă în lada patului, a reacționat după condamnarea lui Marcel Șerbuc. Ce spune bărbatul despre mama copilei: „Să fie și ea condamnată”

„Poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală Stâlpeni au reuşit să îl identifice pe bărbatul bănuit de săvârşirea agresiunii, la o construcţie situată la aproximativ un kilometru de locul faptei”, a mai transmis IPJ Argeş.

Procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeș a preluat cazul și lucrează împreună cu polițiștii din Serviciul Investigații Criminale pentru a investiga în detaliu circumstanțele agresiunii. 

 


Episodul 24 al serialului turcesc “Vinovați de iubire” este difuzat la Kanal D joi, 4 iulie 2024. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.