Crimă teribilă în Galați! „Până la urmă l-a omorât”. Un bărbat și-a ucis în bătaie fratele invalid

Autor: Diana Ghita

Bărbatul din Galați și-a omorât cu sânge rece fratele

Sursa: observatornews.ro

S-a produs o crimă teribilă într-o familie din județul Galați. Este vorba despre o altercație între doi frați, care a dus la uciderea unuia din ei.

Scenele de groază s-au petrecut în comuna Frumușița, din județul Galați, între doi frați. Fratele mai mic, în vârstă de 50 de ani, aflat sub influența băuturilor alcoolice, i-a pus capăt zilelor celuilalt, care se afla într-o situație foarte vulnerabilă, fiind paralizat.

Un șir de conflicte ar fi dus la teribila crimă

Aceștia locuiau împreună în casa fratelui lor mai mic, plecat în afară la muncă.

Deși se aveau doar unul pe altul, acest lucru nu-i împiedica pe cei doi din a se certa constant. Tot o ceartă a stat și la baza crimei.

Vecinii spun că frații aveau frecvent conflicte, care escaladau și ajungeau, de cele mai multe ori, la violență fizică. De asemenea, primarul comunei dezvăluie că, în urmă cu câteva luni, unul dintre ei a ajuns chiar la spital, în urma unui scandal.

„Acum două-trei luni de zile, personal am fost de l-am externat din Spitalul Judeţean tot eu, tot în urma unei altercații între el şi fratele lui”,  declară primarul din Frumușița, Paraschiv Stoica, pentru Observator.

Un conflict similar a avut loc luni, pe 22 ianuarie, când cel paralizat, în vârstă de 62 de ani, a fost bătut cu bestialitate de fratele lui mai mic, care se afla sub influența alcoolului.

Citește și: Planul diabolic al unei tinere care și-a înscenat moartea. Pentru a fugi de părinți, a ucis o altă femeie care-i semăna izbitor. Cum au reușit polițiștii s-o captureze

Ce a făcut bărbatul după ce și-a ucis fratele

Ulterior, dându-și seama că l-a omorât în bătaie pe bărbatul invalid, fratele lui a încercat să mușamalizeze crima, cărându-l în baie și făcând să pară că moartea s-a produs în urma unui accident.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

„Până la urmă l-a omorât, l-a bătut, dar la ei e viața grea demult”,  spune o vecină a celor doi frați, conform sursei citate.

După ce a pregătit întreaga scenă, asasinul a sunat la numărul de urgență 112, pentru a sesiza că fratele lui a murit. Însă, odată ajunși la fața locului, medicii și-au dat seama că decesul a fost provocat de o agresiune fizică.

„Cu multiple echimoze pe corp, față, torace şi membre. Unele mai vechi, altele mai noi şi fără semne vitale”,  transmite Mihai Polischi, director medical SAJ Galați.

Citește și: Crimă învăluită în mister. Doina a fost găsită înjunghiată într-un apartament închiriat din Franța, după doar două ore după ce și-a găsit cazarea. Tânăra ar fi fost confundată

În cele din urmă, agresorul a fost reținut de către echipajul de poliție, chemat de medici, însă nu a vrut să recunoască fapta comisă.

Touși, după ce se vor stabili, cu exactitate, circumstanțele în care a murit bătrânul, fratele lui va primi o pedeapsă de 20 de ani de închisoare, în cazul în care va fi găsit vinovat pentru teribila crimă.