Cine este Marina, medicul stomatolog de 41 de ani din Brăila care a fost găsit fără suflare de propriul soț: „A fost ucisă acolo, în cabinet”

Autor: Andrei Costanda
Actualizat: 17 iul 2024, 11:46

Marina Gavril, medicul stomatolog ucis cu multiple lovituri de cuțit în Brăila

Sursa: Monitorul de Galați

O femeie de 41 de ani, medic stomatolog, a fost ucisă cu multiple lovituri de cuțit în propriul cabinet din Brăila, incidentul declanșând o anchetă intensă a poliției.

Seara trecută, orașul Brăila a fost zguduit de o crimă șocantă care a avut loc într-un cabinet stomatologic. O femeie în vârstă de 41 de ani, de origine din Republica Moldova și profesând ca medic stomatolog în Brăila, a fost găsită moartă, cu numeroase răni provocate de cuțit.

Medic stomatolog ucis în propriul cabinet

Incidentul a avut loc pe strada General Eremia Grigorescu, iar soțul ei a fost cel care a descoperit scena îngrozitoare.

Potrivit presei locale, victima se numea Marina Gavril și deținea un cabinet stomatologic situat la parterul unui bloc din Brăila. Familia, colegii și cunoscuții ei sunt în stare de șoc după aflarea teribilei vești.

Familia femeii a început să se îngrijoreze când aceasta nu a mai ajuns acasă la ora obișnuită. Îngrijorat, soțul ei s-a deplasat la cabinetul stomatologic, unde a descoperit trupul neînsuflețit al soției sale, plin de lovituri de cuțit, în special în zona gâtului.

Scena crimei era de-a dreptul terifiantă, iar bărbatul a sunat imediat la salvare.

„Pe strada General Eremia Grigorescu din municipiul Brăila, o femeie ce prezintă urme de violență a fost găsită decedată, într-un cabinet stomatologic”, a declarat Elena Ostache, reprezentant al IPJ Brăila.

Citește și: Imagini rare din iahtul cu care Irinel Columbeanu o ducea pe Monica Gabor la școală! Ambarcațiunea are, acum, un nou proprietar

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: VIDEO Cum a reușit Monica Pop să slăbească 37 de kilograme: „9 zile nu am mâncat nimic. Mi-am dat seama că senzația de sațietate se pune foarte repede și că mâncăm foarte mult.”

Citește și: Cum arată mama Teodorei, noua concurentă de la „Casa iubirii”! Asemănarea dintre cele două este izbitoare

Niciun suspect identificat

Echipa de criminalistică a ajuns rapid la fața locului și a început să adune probe și indicii pentru a identifica autorul crimei. Martori din zonă au fost audiați în încercarea de a găsi un suspect, dar până în prezent, nu există nicio persoană identificată ca fiind responsabilă pentru această crimă brutală.

„Am văzut agitaţie, am văzut șase maşini de poliţie. Bă frate, ce o fi, ce o fi?”, a declarat un bărbat din apropiere.

„A fost ucisă acolo, în cabinet”, a adăugat o femeie.

„Cum să ucizi femeia sau indiferent cine ar fi, un om să te ucidă aşa pe stradă deodată.

Nu se poate aşa ceva!”, a exclamat un alt bărbat, vizibil afectat de eveniment.

Poliția continuă ancheta pentru a-l găsi pe criminal, iar comunitatea medicală și publicul larg așteaptă cu nerăbdare ca justiția să fie înfăptuită. Evenimentul a stârnit un val de indignare și tristețe în rândul localnicilor, iar autoritățile sunt presate să ia măsuri rapide și eficiente pentru a preveni astfel de tragedii în viitor.

 


Episodul de azi al serialului „Totul pentru familia mea” este difuzat la Kanal D, marți începând cu ora 20:00. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.