Crimă urmată de sinucidere în Capitală! Un bărbat și o femeie au fost găsiți fără viață într-un apartament din Sectorul 4

Autor: Bianca Vidoi

Un bărbat și o femeie au fost găsiți fără viață într-un apartament din Sectorul 4

Sursa: observatornews.ro

Două trupuri neînsuflețite au fost găsite de polițiști într-un apartament din Sectorul 4 al Capitalei.

O femeie și un bărbat au fost găsiți fără viață în apartamentul în care cei doi locuiau, după ce rudele îngrijorate au apelat numărul de urgență 112, deoarece cei doi nu au mai putut fi contactați. Polițiștii ajunși la fața locului au fost nevoiți să cheme pompierii pentru a deschide ușa apartamentului din Sectorul 4.

Un bărbat și o femeie au fost găsiți fără viață într-un apartament din Sectorul 4

Nepotul femeii a apelat numărul de urgență 112, deoarece mătușa acestuia nu a mai putut fi contactată. Ajunși la apartamentul din Sectorul 4 al Capitalei, polițiștii au fost nevoiți să cheme pompierii pentru a smulge grilajul aflat la geam, astfel încât să poată intra în apartamentul situat la parterul blocului.

Intrați în apartament, polițiștii au descoperit două trupuri neînsuflețite, trupul bărbatului se afla în holul apartamentului, în timp ce femeia se afla pe patul din dormitor.

Anchetatorii au observat că pe trupurile ambelor persoane decedate se aflau plăgi, iar sursele anchetei au explicat pentru observatornews.ro că bărbatul a fost internat la Obregia cu ceva probleme psihice. 

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: VIDEO Mihai Albu, despre prietenia cu Irinel Columbeanu și cum a cunoscut-o pe Monica Gabor, fosta parteneră de viață a omului de afaceri. „A încălțat-o, a îmbrăcat-o și după a scos-o.”

Citește și: Adevăratul motiv pentru care bărbatul din Vaslui ar fi fost omorât și băgat în valiză: „L-am băgat în troller pentru că...”

Incidentul a fost semnalat prin apelul telefonului al nepotului la ora 15:30, la data de 19 iulie 2024, iar la fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București- Secția 16 Poliție. După descoperirea macabră, trupurile neînsuflețite au fost transportate la Institutul Național de Medicină Legală pentru efectuarea necropsiei.

A fost deschis un dosar pentru omor

Anchetatorii prezenți la apartamentul din Sectorul 4 din Capitală cred că femeia a fost ucisă de către bărbat în urma unei cerți, urmând ca bărbatul să își ia viața. Vecinii celor doi spun că între cei doi existau nenumărate certuri, bărbatul fiind extrem de gelos și posesiv cu femeia. Potrivit vecinilor, femeia nu avea voie să vorbească cu oamenii din bloc și mai mult de atât, acesta ar fi făcut o plângere la poliție în urmă cu 5 ani pentru că i se părea că un vecin încerca

să se dea la partenera lui.

Cazul celor două persoane găsite fără suflare în apartamentul din Sectorul 4 din Capitală a fost preluat de către Parchetul de pe lângă Tribunalul București, împreună cu Serviciul Omoruri, astfel încât să se stabilească cauza evenimentului nefericit. 

 


În ediția de azi, 16 septembrie, a emisiunii ”Follow us”, Ilinca Vandici și Teo Trandafir au adus în discuție un subiect de interes pentru toate doamnele și domnișoarele. Iată de ce apar și dacă putem scăpa de petele pigmentare de pe piele!