Crime învăluite în mister în Buzău: Un bărbat a fost găsit îngropat în curtea nașului și mama acestuia fără suflare în casă

Autor: Andrei Costanda
Actualizat: 29 iul 2024, 10:28

Un bărbat a fost găsit îngropat în curtea nașului său și mama acestuia fără suflare în propria casă

Sursa: Observator News

Un bărbat dispărut și mama sa moartă ridică suspiciuni grave în Buzău, iar principalul suspect are un istoric de violență și condamnări pentru infracțiuni grave.

Două morți suspecte într-o săptămână au zguduit comunitatea din Buzău, atrăgând atenția autorităților asupra unui caz complex. Un bărbat, Tudor Duțu, dispărut de o săptămână, a fost găsit îngropat în curtea nașului său, Iulian Tudor.

Bărbat îngropat în curtea nașului său

Descoperirea vine la doar câteva zile după ce mama bărbatului a fost găsită moartă în locuința sa, cu urme de violență pe corp.

Principalul suspect este o rudă a victimelor, cunoscut pentru trecutul său violent și condamnările pentru viol.

Tudor Duțu a fost declarat dispărut de către fiica sa, iar poliția a început căutările. Căutările au dus autoritățile la casa nașului său din Smeeni, unde au găsit indicii care i-au determinat să sape în curte.

„Au intrat, au săpat. O cazma, două, trei, până au dat de o tablă.

După ce au dat de tabla aia, au călcat pe ea, au găsit mortul”
, a relatat un localnic.

La scurt timp după această descoperire, criminaliștii au revenit la casa suspectului pentru a continua investigațiile și a căuta noi probe. În ultima seară în care a fost văzut, Tudor Duțu a fost invitat de nașul său la o petrecere de Sfântul Ilie. Martorii spun că cei doi, alături de alți participanți la petrecere, au consumat alcool în exces.

„Sâmbătă noaptea spre duminică ei au făcut un chef aici. Acum unii dintre ei au plecat. Alţii au rămas. Ăştia spun, care au plecat, că ăştia erau beţi morţi. Băuseră. Şi cum s-a întâmplat, nu se ştie”, a povestit un localnic.

Ionela Poterașu, fiica bărbatului ucis, a declarat că a încercat să-l contacteze fără succes: „De atunci, de la petrecere, nu am mai reuşit să dau de el.

Am tot încercat să-l sun, nu-i mai mergea telefonul”.

Citește și: Doi copii, spulberați de un adolescent de 16 ani, în Pantelimon! Una dintre victime nu a mai putut fi salvată de medicii sosiți la fața locului

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Dinu Maxer vorbește despre infidelitățile din relația cu Nicoleta Luciu: „Mi-a fost greu să fiu fidel. N-am reușit. Sunt persoane publice infidelitățile mele.”

/www/cdn.knd.ro/media/521/2862/1747/20420507/1/suspect-crime-buzau.jpg

Citește și: Robi primește o pedeapsă aspră după scandalul cu Rebecca și Antoni! „Din păcate..” Andreea Mantea a făcut anunțul, iar concurenții sunt în lacrimi

Mama bărbatului îngropat, găsită fără suflare în casă

La trei zile după dispariția lui Tudor Duțu, mama sa a fost găsită moartă în casă. Vecinii, îngrijorați de lipsa de activitate din curtea femeii și de faptul că nu mai răspundea, au alertat poliția.

Polițiștii au descoperit că femeia era moartă de câteva zile și prezenta urme de violență. În aceeași zi, nașul a plecat din localitate, fiind ulterior găsit în Buzău și dus la audieri.

„Joi a venit un băiat din sat, l-a dus, l-a lăsat în Buzău. I-a spus: nu mă mai aştepta că eu am treabă în Buzău”, a declarat un alt localnic.

Vecinii îl descriu pe principalul suspect ca fiind un om violent, cu o obsesie patologică pentru femeile în vârstă.

„Deci vecina asta de 92 de ani a violat-o”, a susținut o localnică. „Toată viaţa asta a făcut. De când avea 20 de ani, cred. La babe mergea”, a adăugat o altă persoană. „ A fost o vecină aici. A intrat peste ea. A făcut puşcărie doi ani”, a mai spus o localnică.

Individul a fost condamnat în trecut pentru viol și violare de domiciliu, iar recent a fost eliberat condiționat după o condamnare pentru aceleași infracțiuni în 2020. În plus, a petrecut timp în închisorile din Italia pentru crimă și viol. Vecinii susțin că, deși nu avea un loc de muncă stabil, trăia bine datorită unei femei mai în vârstă pe care o cunoscuse pe internet.

„Acum o femeie şade cu el. I-a trimis bani şi a refăcut casele”, a spus o vecină. „A găsit o femeie pe internet, mai bătrână ca el. A mâncat-o pe aia de bani, aia muncea şi toţi banii îi dădea lui”, a adăugat o altă vecină.

Anchetatorii continuă să investigheze dacă este vorba despre o dublă crimă comisă de același autor. Comunitatea din Buzău rămâne în stare de șoc, în timp ce autoritățile încearcă să elucideze misterul din spatele acestor tragedii.