Criminalul a atacat din nou in Satu Mare, la 5 zile dupa ce o actrita a fost ucisa si violata

Autor: B.M. Editor: Bogdan Mihai
Actualizat: 27 mar 2017, 19:47

Un nou atac ingrozeste orasul Satu Mare! La cinci zile de la moartea actritei Gabriela Dogai, o alta femeie a fost atacata in aceeasi zona, dar, a reusit sa scape! Iata marturia ei cutremuratoare! Sa fie vorba de un criminal in serie?

Grozavia s-a intamplat in aceasta dimineata, la ora cinci. Femeia se grabea sa ajunga la serviciu cand a fost atacata, brusc, de un necunoscut. Victima sustine ca necunoscutul i-ar fi vorbit in limba maghiara.

Femeia spune ca agresorul are intre 1,70- 1,80 inaltime, aproximativ 40 de ani, este brunet si era imbracat cu o geaca neagra. Daca, pana acum, politia a tot adus la audieri mai multi oameni ai strazii din zona, femeia spune ca cel care a atacat-o pe ea nu parea deloc un om neingrijit.

Dimpotriva.

Politistii au, se pare, un cerc de patru suspecti, dar nu au facut pana acum vreo arestare, desi in ajutorul lor au venit si criminalisti din Capitala.

Rezultatele probelor ADN au confirmat faptul ca actrita a fost violata dupa moarte, spun surse judiciare. In timp ce oamenii pretind ca sunt pe urmele criminalului, femeile care inca mai au curajul sa iasa pe strada o fac uitandu-se in permanenta peste umar.


Astazi, in jurul pranzului, actrita, care a avut parte de un sfarsit ingrozitor, a fost condusa pe ultimul drum! Fiica, sora si fostul sot cu greu s-au dezlipit sicriu. Multi dintre spectatorii pe care i-a incantat, colegi de scena, oameni care nu au cunoscut-o vreodata, toti au venit sa o vada pentru ultima data.

Peste cateva zile Gabriela ar fi trebuit sa urce pe scena, in piesa „Amintiri din copilarie” a lui Ion Creanga! Acum, ea va dainui doar in amintirile celor care au iubit-o.

##VIDEO126982##

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.