Criminalul adolescent care si-a ucis iubita intr-un parc din Iasi, la un pas de a fi eliberat din inchisoare

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 feb 2017, 23:16

Un ucigas cu sange rece, care si-a recunsocut fapta are sanse mari sa fie pus in libertate din cauza schimbarilor aparute in Codul Penal.

Pedeapsa maxima pe care o poate primi tanarul este de 15 ani intr-un centru de detentie pentru minori, si cel mai probabil sentinta o va astepta in arest la domiciliu.

Pentru familia Dianei, tot ce s-a intamplat dupa nenorocire este de neinteles: purtata din proces in proces, familia fetei se-ntreaba si-acum de ce pedeapsa pentru criminal intarzie. De parca n-ar fi indurat destul, vestea ca e foarte probabil ca ucigasul sa fie eliberat, aproape ca i-a daramat pe apropiatii fetei.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Cel mai periculos asasin, aparut in Iasi in 2015, ar putea fi trimis acasa.

Desi toate probele arata ca el este criminalul, instanta trebuie sa-l trimita acasa. Inalta Curte de Casatie si Justitie a luat o decizie care ii obliga pe toti judecatorii din tara sa-i lase in libertate pe minori dupa ce primesc prima sentinta.

La sfarsitul lunii februarie, s-a stabilit ca Diana- olimpica si premianta a unui liceu din Iasi- a fost strangulata cu sange rece. Calau i-a fost chiar fostul prieten, suparat ca a fost parasit.
Tanarul va ajunge fie in arest la domiciliu, fie va fi eliberat sub cotrol judiciar. Cel mai probabil, il asteapta 15 ani intr-un centru de detentie pentru minori. Judecatorii vor lua o decizie peste doua zile.

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.