Criminalul de la Caracal a povestit ce i-a facut Alexandrei dupa ce a prins-o vorbind la telefon: detalii socante

Autor: B.M.

Apar noi detalii in cazul crimelor din Caracal care au oripilat o tara intreaga.

La reconstituirea care a avut loc ieri, Gheorghe Dinca le-a povestit anchetatorilor cum a ucis-o pe Alexandra. Potrivit declaratiilor acestuia, el a surprins-o pe tanara in varsta de 15 ani in timp ce vorbea la telefon cu politistii.

S-a enervat extrem de tare, moment in care i-a smuls telefonul si a lovit-o puternic, fata cazand la podea inconstienta.

Gheorghe Dinca sustine ca dupa acest moment a plecat de acasa pentru a scapa de bijuteriile Alexandrei, lipsind de la domiciliu timp de 2 ore.

Spusele lui sunt confirmate de o inregistrare video facuta de o camera de supraveghere, care il surprinde aruncand bijuteriile Alexandrei in curtea unui hotel din Caracal.

Gheorghe Dinca ar fi lipsit de acasa in intervalul 12:00- 14:00. Ulterior, cand a ajuns la domiciliu, el sustine ca fata era deja moarta si ca a gasit-o fara suflare.

Acela a fost momentul in care a decis sa scape de cadavru, ulterior arzandu-i trupul intr-un butoi.

Citeste si: Gheorghe Dincă, lovit cu picioarele de anchetatori. Monstrul din Caracal cere îngrijiri medicale

Citeste si: ULTIMA ORA! El este complicele criminalului din Caracal! Imagini cu barbatul care l-a ajutat sa ARDA cadavrele

Citeste si: SOCANT! Dinca a sunat-o pe mama Alexandrei in timp ce era langa un politist! Dialogul HALUCINANT

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Gheorghe Dinca si-a recunoscut crimele din Caracal

La 60 de ore dupa ce a fost prins, Gheorghe Dinca si-a recunoscut crimele comise in Caracal.

Anuntul a fost facut tot de Bogdan Alexandru, avocatul lui.

“Da, este adevărat. A recunoscut că le-a omorât pe amândouă. Sunt două fapte de omor. A oferit niște explicații.

"Acum sunt din punctul dânsului de vedere, au venit aici pentru a întreținere relații sexuale, au fost discuții mai aprinse și în urma acelor discuții le-a lovit și în urma loviturilor

s-a întâmplat ce s-a întâmplat.

"Din declarațiile dânsului au venit de bună voie. Este vorba despre datele care se știau. Nu există alte crime”, a declarat avocatul lui Gheorghe Dinca.

Citeste si: Dialogul DISPERAT al Alexandrei cu Dispeceratul 112. Reacția polițistului, ȘOCANTĂ "Nu mai ține linia ocupată!"

Citeste si: Socant: tanarul care il sustine pe criminalul de la Caracal: "Bine ai facut!" Ce mesaj le-a transmis celor carora le pare rau pentru fetele ucise

Citeste si: Dezvaluiri despre comportamentul criminalului din Caracal: ce a patit o femeie luata la ocazie de 3 ori de Gheorghe Dinca

 

Taguri: