Criminalul se caieste! Inginerul care si-a omorat sotia si copilul a inceput sa planga in fata judecatorilor

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 30 aug 2021, 19:45

Regretele il macina pe Camil Matase, inginerul care si-ar fi omorat sotia si pe unul dintre copii. In plus, nu trebuie sa uitam ce risti pentru o astfel de crima daca esti judecat de americani!

Matase n-a mai rezistat si a izbucnit in plans in fata judecatorilor. Presupusul criminal a rabufnit in sala de judecata. Momentul critic a fost acela in care avocata sa a inceput sa rememoreze clipele cumplite.

Cand a amintit despre faptul ca barbatul si-ar fi omorat sotia pentru ca nu ar fi intretinut relatii intime cu el, Matase a izbucnit in plans. Din acea clipa pana la sfarsitul sedintei de judecata, Camil Matase a plans minute in sir.



Nici macar cand a fost intrebat de judecator de are de spus, omul nu s-a putut abtine. Printre lacrimi a marturisit: "Regret nespus ceea ce s-a intamplat. Va rog frumos sa ma iertati!". Lacrimile  romanului par sa aiba si alte motive in afara de regrete. Americanii au cerut extradarea lui Camil Matase.

Iar o judecata americana poate insemna chiar si o condamnare la moarte. Ceea ce in Romania nu s-ar fi intamplat.
Pedeapsa maxima prevazuta la noi pentru ceea ce ar fi savarasit Matase este inchisoarea pe viata. In data de 5 decembrie va afla daca va ajunge sau nu in America.

Ce l-a impins pe inginerul Matase sa comita oribila fapta? Chiar din declaratiile date in fata procurorilor reiese ca in noaptea de 10 spre 11 noiembrie barbatul ar fi consumat bauturi alcoolice si pe fondul unei depresii si-ar fi impuscat sotia in dormitorul conjugal.
Ulterior Camil Matase si-ar fi ucis si fiul de 26 de ani.
##VIDEO90586##

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"

 

Taguri:

Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.