Criss a pus pe jar toată casa! Ce decizie a luat concurenta din Casa iubirii în privința lui Modo? Robi a răbufnit și a pus-o la zid

Autor: Diana Tilă
Actualizat: 21 oct 2024, 19:16

Criss a ajuns la concluzia că nu mai are niciun sens să mai continue cunoașterea cu Moldo. Incredibil cum a reacționat Robi când a auzit decizia concurentei.

Moldo a tot încercat să se apropie de Criss prin diverse gesturi, însă, chiar dacă tânăra a părut că face pași spre el, în cele din urmă aceasta a bătut în retragere. Iată ce a declarat tânăra.

Citește și: Antoni o dă de gol pe Virginia. Ce a putut să spună tânăra despre Patrick. Concurentul a luat foc când a auzit: "Eu când intru, tu taci!"

Criss a pus pe jar toată casa! Ce decizie a luat concurenta din Casa iubirii în privința lui Modo? Robi a răbufnit și a pus-o la zid

Criss a realizat că este rece față de Moldo și că nu are niciun sentiment pentru el, astfel, tânăra decide să pună punct cunoașterii.

Criss: "Mă simt tensionată din cauza a ceea ce s-a întâmplat în ultimele zile.

Tu nu ești vinovat cu nimic, nu ai greșit cu nimic, nu e greșeala la tine.Vina este la mine, pentru că sunt eu mai diferită. Nu îmi plac anumite chestii și simt că lucrurile nu merg în direcția în care ar fi trebuit să meargă în Casa iubirii. Simt că nu pot să merg mai departe, pentru că nu simt să merg mai departe."

Moldo: "Asta ți-am spus și eu când ai venit azi.

Simt că a fost prima săptămână în care ne-am înțeles, a fost totul foarte ok, dar de vreo 3-4 zile, te simt foarte diferită cu mine. După cearta mea cu Antoni ți-ai schimbat comportamentul. Te-ai focusat pe subiectul acesta. cu mine nu mai zâmbeai, dar pe conexiune, când a fost subiectul Antoni, erai mândră."

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Veste importantă pentru femei! Cine sunt pensionarele care trebuie să se prezinte la casele teritoriale de pensii

Citește și: Incredibil ce a spus Virginia despre Patrick! Ce se întâmplă, de fapt, între cei doi concurenți de la ”Casa iubirii”

Robi este de părere că în mintea lui Criss ar fi alt băiat și că acesta ar fi motivul pentru care încheie cunoașterea cu Moldo. Însă, Virginia intervine și îi asigură pe băieți că tânăra nu se gândește la alt băiat.

Robi: "Ce teorie am? A intrat în casă pentru Antoni, nu s-a concretizat nimic între ei. Clar era variantă de vor. Cine era următorul băiat singur? Moldo. Eu nu am văzut nicio chimie întrei ei. În momentul în care intră cineva care te atrage, eu un stres să te ceri la cameră, să vii și să vrei să vorbești cu cineva, dar să vorbești, de fapt, cu altcineva.

Eu cred că ei îi place de Kiprianos."

Pentru a afla ce au mai discutat concurenții, urmăriți materialul video de mai jos.