Criss a vrut să părăsească casa după ce Gagea a intervenit în discuția cu Antoni: „Ce treabă ai tu?”. Cum a reacționat concurentul

Autor: Diana Bostan
Actualizat: 26 sep 2024, 19:03

Gagea a intervenit între Antoni și Criss.

Sursa: Kanal D

În ediția de azi a emisiunii ”Casa iubirii”, Gagea a intervenit în discuția dintre Criss și Antoni, lucru care l-a deranjat pe concurent.

Criss a intrat în ”Casa iubirii” pentru Antoni, însă deși acesta nu mai formează un cuplu cu Rebecca, nu pare să fie disponibil emoțional.

Citește și: Roberta, foc și pară pe Robert: „Ai ajuns să mă jignești”. Concurentul răbufnește și dezvăluie motivul pentru care este pus la zid în „Casa iubirii”

Gagea a intervenit între Antoni și Criss

Criss s-a cerut în casa băieților pentru a discuta cu Antoni, însă venirea lui Gagea l-a făcut pe Antoni să se ridice și să plece. Concurenta a rămas surprinsă de atitudinea lui Antoni și nu a înțeles motivul pentru care a avut această reacție.

Gagea: Ce faceți măi? Sunteți bine? Sincer, Criss e puțin fiartă pe tine. Se joacă cu părul în discuția voastră.

Criss, te deranjez?

Antoni: Dar ce treabă ai tu?

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: A renunțat Flick la prieteni pentru relație? „Eram văzut ca eternul burlac, petrecăreț. Eram petrecărețul suprem. Mulți prieteni la început s-au bucurat, pe urmă n-au înțeles.”

Citește și: Gagea se simte atras de Criss? Antoni fierbe de gelozie: "O place!" Rebecca o pune la zid pe concurentă. Aflați ce se va întâmpla, joi, 26 septembrie, în ''Casa iubirii'', de la ora 10:00 și 16:30, la Kanal D

Gagea a remarcat faptul că tânăra este afectată de situația dintre Rebecca și Antoni și că se vede că ea a intrat în casa pentru Antoni, însă acesta nu pare să-i acorde prea multă atenție.

Gagea: Te deranjez dacă stau și eu să discut? Eu te simt foarte deranjată când e vorba de Rebecca într-un subiect. Eu nu-s de acord cu părerile lor că ați vorbit. Eu, în momentul în care ai venit, am crezut că ești o femeie asumată. Nu ar trebui să fii afectată.

Criss nu a înțeles atitudinea lui Antoni

Văzând că Antoni s-a ridicat de pe canapea și a plecat în grădină, Criss a cerut să meargă înapoi în casa fetelor. Concurenta a părut deranjată de atitudinea lui Antoni, menționând faptul că ea a venit să vorbească cu el, iar el a plecat.

Citește și: Roberta, dezvăluiri incendiare despre Giuly și Robert. Concurentul răbufnește și o pune la zid pe tânără: "Jalnic!" Ce s-a întâmplat, de fapt?

Criss: Pot să merg la fete? Vreau să plec pentru că a plecat Antoni. Eu am vrut să vorbesc cu el și el e plecat.