Cristea e istorie: Bianca are sultanul ei! Este EL noul iubit al roscatei?

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 04:28

Bianca Dragusanu pare sa treaca usor peste despartirea de fotbalistul Adrian Cristea. Are ajutor de nadejde: un inginer turc, pe nume Burhan.

Bianca l-a cunoscut pe inginerul turc in aeroportul Henri Coanda. Este brunet, extrem de elegant si aratos si are 1.9 metri inaltime, o calitate pe care fosta iubita a lui Cristea nu a gasit-o la alti barbati din viata ei.

Turcul care o curteaza pe Bianca se pare ca este foarte romantic caci roscata isi pune mereu poze pe un site de socializare cu buchete imense de flori.

Adrian Cristea nu pare a mai avea mari sanse de impacare cu roscata, dupa ce a jucat in doua tabere deodata, fiind cuplat si cu Bianca si cu Tania Budi.


Fotbalistul nu renunta insa la a ii mai trimite mesaje de amor fostei sale iubite. Bianca spera sa nu i se intample niciodata ceea ce i s-a intamplat Nicoletei Luciu. O admira pentru forta interioara, dar nu indrazneste sa ii dea sfaturi.

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.