Minea Cristian Marius are 47 ani, este din Otopeni și cu o carieră dedicată afacerilor

Minea Cristian Marius este pasionat de sport și organizare, profesează ca director comercial în domeniul instalațiilor electrice. Cristi este căsătorit de 11 ani și are o fiică în vârstă de 8 ani. Participarea sa la emisiune este motivată de dorința de a experimenta și de a se depăși pe sine, dar și de dorința de a fi un exemplu pozitiv pentru fiica sa. Cristi deține o companie de instalații electrice, de aproximativ un an de zile, iar înainte a lucrat în bancă unde a fost director de vânzări, dar a decis să schimbe domeniul pentru că simțea că se plafonase. 

Cine este Cristi de la „Insula de 1 milion”

Cristian-Marius s-a născut in Călărași, însă locuiește în prezent in Otopeni. Acesta a absolvit Liceul Economic si Facultatea de Contabilitate din cadrul ASE. După încheierea facultății, bărbatul a decis să urmeze cursuri de electrician, cursuri în vânzări și mai deține și o diplomă de antrenor. Însă visul lui cel mai mare este să administreze o bază sportivă și să îl întâlnească pe Messi.

Citește și: Cine este Minea Cristian-Marius, directorul comercial de la “Insula de 1 milion”: Luptă pentru deveni un exemplu pentru fata lui și își dorește să îl întâlnească pe Messi

Deși a suferit patru operații la genunchi, din cauza unor probleme la nivelul cartilajelor, Cristi este ambițios și se duce aproape zilnic la sală și la fotbal. Unul dintre cele mai mari regrete ale sale este că nu a avut o carieră sportivă, deși a practicat fotbal, schi și înot. Acesta se descrie drept o persoană ambițioasă, organizată, corectă, este descurcăreț, un bun coleg, calm, perseverent și răbdător.

Minea Cristian-Marius, un familist convins

Căsătorit de 11 ani și tată a unei fiice de 8 ani, Cristi consideră familia și copilul său ca fiind cele mai mari realizări ale sale. În ciuda unor provocări personale, cum ar fi pierderea părinților săi în urma unei lupte cu cancerul, el rămâne puternic și optimist si își găsește mereu alinare și bucurie în activitățile sportive și în dragostea pentru cei dragi.

Citește și: Ei sunt cei 15 concurenți care închid lista finală a celor 50 de temerari de la “Insula de 1 milion”, show-ul care va avea premiera sâmbătă, de la 21:00, la Kanal D

Cristi și-a cunoscut soția încă din facultate și au împreună o fata de 8 ani. Soția lui nu știe că el a venit la casting, pentru că nu este o fană a emisiunilor de acest gen. Ea lucrează în domeniul bancar.