Cristi Borcea a iesit din inchisoare ca sa-si crestineze fetita! Botezul anului a avut loc in secret

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 feb 2017, 22:57

Botezul fetitei lui Cristi Borcea, Gloria Elena, a fost tinut secret de familia fostului actionar de la Dinamo.

Ceremonia religioasa a avut loc ieri la o biserica din Pipera, iar parintii si nasii micutei crestinate au fost surprinsi de paparazzii WOWbiz.

Imbracata intr-un pardesiu colorat, cu o geanta pe umar si cu fetita in brate, imbracata in alb, Alina Borcea a fost ajutata de sofer sa coboare din masina. Din aceeasi masina a iesit Cristi Borcea, care s-a grabit sa-i salute pe invitati. Sotii Borcea au schimbat cateva replici cu cei sositi deja la biserica, apoi au discutat intre ei.

Cu ochelarii de soare la ochi, fostul sef de la Dinamo nu s-a putut abtine sa nu-si sarute fetita. Machiata discret, dar coafata ca de nunta, Alina Borcea nu s-a dezlipit de fetita sa. Tanara doamna Borcea a aratat de senzatie, recapandu-si silueta in mai putin de trei luni de la nasterea fetitei.
La scurt timp si-a facut aparitia si nasul Gigi Becali cu nasa Luminita.

Imbracata intr-o rochie bej, cu parul prins in coc la spate, Luminita Becali si patronul Stelei s-au salutat cu finii lor, apoi au intrat cu totii in

biserica. Inainte de a intra in biserica, lui Becali i-a fost adusa lumanarea, realizata din flori albe si roz. De la eveniment n-a lipsit nici fata cea mare a lui Becali, Teodora. Eleganta, intr-o rochie pana la genunchi, Teodora a pasit spre biserica usor intimidata de jurnalistii care o filmau.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Dupa

botezul micutei Borcea a urmat poza de grup, in fata lacasului de cult. Fostul sef de la Dinamo a iesit din biserica cu primul copil pe care-l are cu Alina, baietelul in varsta de 3 ani. Fetita crestinata ieri s-a nascut pe 24 iulie, la Miami. Se pare ca sotia lui Cristi Borcea a ramas insarcinata intr-una dintre permisiile fostului actionar dinamovist, care se afla in inchisoare din martie anul trecut.

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.