Cristi Borcea a primit un cadou neasteptat, de ziua lui, de la Valentina Pelinel. "Viata bate filmul..." Fanii cuplului au reactionat pe loc!

Autor: Raluca Vitu
Actualizat: 09 sep 2020, 23:45

Valentina Pelinel a postat, pe profilul sau de Instagram, un mesaj deosebit dedicat sotului sau Cristi Borcea, drept cadou, cu ocazia zilei sale de nastere.

Frumoasa Pelinel a postat o poza superba, intr-o rochie mulata, sclipitoare, alaturi de Cristi Borcea si de fiul lor Milan si i-a dedicat cateva cuvinte emotionante fostului actionar de la Dinamo, cu prilejul zilei sale de nastere. Borcea a implinit joi, 17 ianuarie, 49 de ani.

In aceasta primavara, Valentina Pelinel, in varsta de 38 de ani, va aduce pe lume doua fetite gemene.

Iata mesajul emotionant:

“Unul langa altul, fata in fata, mereu impreuna, chiar si in momentele cand totul parea pierdut. Uneori, viata bate filmul si iubirea invinge. Iubitul meu, sotul meu, tatal copiilor mei, partenerul si prietenul meu, toti in acelasi om, pe care l-am ales si pe care inainte de a- l iubi, il respect si admir. La multi ani, iubirea mea!”

Fostul fotomodel s-a casatorit cu Borcea pe 12 septembrie 2018. In ziua cununiei civiel s-a aflat ca vedeta este insarcinata cu gemeni. Pe 8 iunie 2016 a devenit mamica pentru prima data, aducandu-l pe lume pe Milan Cristian, cel de-al saptelea copil al lui Cristi Borcea.

 

 

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.