Cristi Borcea, de nerecunoscut la externarea de la Floreasca. Cum arata acum fostul sef de la Dinamo

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 27 mar 2017, 20:57

Omul de afaceri a petrecut 3 zile la spital.

Borcea si-a ascuns fata dupa o sapca neagra si a urcat repede in duba politistilor, care l-au dus inapoi in arestul Capitalei. Fostul actionar dinamovist a decis sa isi ascunda fata de obiectivul camerelor de filmat sub o sapca neagra. A fost scos din spital pe o usa de serviciu a unitatii sanitare, astfel incat sa nu fie vazut de prea multa lume.

Imaginile cu omul de fotbal, condamnat intr-un dosar si acuzat in altul, parasind spitalul fara catuse la maini le-au amintit tuturor de celebra scena cu Elena Udrea, in seara in care a fost transferata la Arestul

Central, tot fara catuse, desi procedura cerea altceva. Pentru fostul actionar dinamovist, aceasta a fost recomandarea medicilor.

Omul de fotbal a fost adus marti seara la Spitalul Floreasca pentru investigatii cardiologice, dupa ce a acuzat o durere in piept. Surse medicale sustin ca investigatiile au aratat ca fostul patron de la Dinamo sufera de o afectiune cronica a inimii. O va putea tine sub control cu medicamente. Momentul a coincis cu scandalul amoros in care finul lui Gigi Becali joaca un rol principal, provocat de anuntul Valentinei Pelinel care a spus ca va deveni mama unui baietel.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Apropiatii au lasat sa se inteleaga ca acesta ar fi tatal copilului, desi este casatorit cu alta femeie.

In plin scandal, sotia lui a decis sa lase la o parte toate problemele si s-a refugiat la munte impreuna cu copiii.

Borcea a fost transferat de la penitenciarul Poarta Alba in Arestul Central al Politiei Capitalei pentru a fi audiat in dosarul „Mita pentru judecatoare”. Fostul patron al „cainilor rosii” este acuzat alaturi de fratii Ioan si Victor Becali ca ar fi mituit-o pe judecatoarea Geanina Terceanu, cea care i-a achitat in Dosarul Transferurilor.

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.