Cristi Borcea: "Dinamo nu a fost mai prejos ca Barcelona"

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 27 oct 2020, 04:25

Fostul actionar dinamovist Cristian Borcea a declarat dupa meciul amical cu FC Barcelona, scor 0-2, ca elevii lui Dario Bonetti nu au fost cu nimic mai prejos decat formatia spaniola.

 "A fost frumos, Dinamo a jucat foarte bine. Cred ca avem o echipa care se va bate la titlu sezonul acesta. Atmosfera a fost extraordinara si sper sa fie la fel la toate meciurile. Barcelona este o echipa foarte buna, dar astazi Dinamo nu a fost mai prejos. Nu s-a facut de ras", a spus Borcea.

Pe de alta parte, fostul international Gheorghe Popescu a declarat ca pentru argentinianul Lionel Messi a fost greu sa marcheze, deoarece elevii lui Dario Bonetti s-au aparat pe doua linii.

"Dinamo a avut doua ocazii si putea sa marcheze. A jucat mai bine in cea de-a doua repriza. Am vazut Barcelona jucand mai bine decat in seara asta. Pentru Messi a fost greu, pentru ca Dinamo s-a aparat pe doua linii. Chiar si pentru el e greu sa inscrie in aglomeratia pe care a facut-o Dinamo", a spus Popescu.


Echipa FC Barcelona a invins, sambata, cu scorul de 2-0 (1-0), formatia Dinamo Bucuresti, intr-un meci amical disputat pe Arena Nationala din Capitala, in care golurile au fost marcate de argentinianul Lionel Messi si olandezul Ibrahim Affelay.

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.