Cristi Borcea, în lacrimi! Ce se întâmplă cu bunul lui prieten! Informații exclusive

Autor: R.C.M.
Actualizat: 07 sep 2020, 04:05

Vestea că Florian Walter, fostul patron de la Dinamo, U Cluj și Petrolul ar fi într-o stare critică, l-a dărâmat pe Cristi Borcea, cei doi fiind, de-a lungul timpului, extrem de apropiați.

Mai exact, joi seara, Florian Walter a ajuns la Spitalul universitar de Urgență din bucurești, loc în care a fost stabilizat, iar apoi transferat la Spitalul Floreasca.

Citeste si: Schimbare uriasa: cum arata acum Alina Vidican, a ajuns o adevarata bomba sexy!

Citeste si: Cristi Borcea i-a lasat pe toti cu gurile cascate! Ce le-a spus detinutilor cand s-a intors in inchisoare

Citeste si: Cristi Borcea, terorizat in inchisoare! Ce i se intampla in fiecare zi la puscarie, a recunoscut chiar el

Din păcate însă, sursele noastre ne-au confiormat cel mai negru scenariu cu putință când vine vorba de viața lui Florian Walter. Astfel, fostul patron de la Dinamo, U Cluj și Petrolul pare să fie în moarte cerebrală, iar șansele lui de supraviețuire, susțin surse medicale, sunt minime.

”Din păcate, pentru Florian Walter, avem nevoioe de o minune, nu cred că, medical, se mai poate face ceva. A fost stabilizat, dar starea lui este critică, mai ales că, pe lângă atacul cerebral vascular are și multe alte probleme de natură cardiacă ”, ne-a precizat sursa citată.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Mai mult decât atât, susțin sursele noastre, în momentul în care a aflat vestea, Cristi Borcea a izbucnit în plâns, el fiind de neconsolat din cauza stării de sănătate a amicului său apropiat. De alfel, Cristi Borcea, susțin sursele noastre, este îngrijorat și din ccauză că istoricul medical al celor doi este asemănător, problemele lui cardiace fiind arhicunoscute.

 

Florian Walter avea mari probleme de sănătate

Walter mai suferise un preinfarct pe vremea când fugise de justiție în Dubai, în octombrie 2015. În 2010, fusese operat tot pentru probleme cardiace. Walter a ajuns acționar la Dinamo la începutul anilor 2000 și a plecat în 2009, când s-a dus la U Cluj. La formația din Ardeal a stat 3 ani, în 2012 mutându-se la Petrolul Ploiești.

Pe 5 martie 2016, Walter a fost extrădat din Emiratele Arabe Unite.

Pe 6 martie a fost arestat în România și eliberat pe 5 august, dată de la care se află sub control judiciar. Florian Walter, patronul unei companii uriașle, a fost acuzat de un prejudiciu de 4,5 milioane de euro adus bugetului de stat, produs în perioada 2013 – 2014. Pe 11 iunie, Walter avea termen la Tribunalul Cluj în procesul în care era acuza de constituire de grupa infracțional alături de Dan Capră și Marius Nicolae.