Cristi Borcea mai vrea copii. Ce spune Valentina Pelinel: "Nouă copii necesită multă atenție"

Autor: Marina Ionescu
Actualizat: 21 ian 2023, 12:15

Valentina Pelinel, soția lui Cristi Borcea, a vorbit despre posibilitatea de a deveni din nou mamă.

Cristi Borcea este tatăl a nouă copii cu patru femei diferite. Cu toate acestea, afaceristul și-ar dori să mai aibă copii. Valentina Pelinel a vorbit despre acest subiect. 

Citeste si: Valentina Pelinel a ajuns în cârje. Ce a păţit soţia lui Cristi Borcea?

Cristi Borcea mai vrea copii. Ce spune Valentina Pelinel

Cristi Borcea mai vrea copii! Este vestea cea mare oferită chiar de soția fostului acționar al lui Dinamo, Valentina Pelinel.

Borcea are deja nouă copii, trei dintre ei cu Valentina.

Valentina Pelinel și Cristi Borcea au împreună două fetițe și un băiețel, însă se pare că afaceristul nu exclude posibilitatea de a deveni tată din nou.

Cu toate acestea, Valentina Pelinel recunoaște că sunt deja mulți copii și necesită responsabilitate și atenție.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Cristi Borcea, din nou tată? Vestea dată de Valentina Pelinel: „O binecuvântare de la Dumnezeu!”

Soția lui Cristi Borcea a mărturisit că în ultima perioadă și-a dedicat majoritatea timpului celor mici, chiar dacă a apelat la ajutorul bonelor, pentru a putea face față responsabilităților. 

"Sincer, mi-am dorit să am copii de la un punct în viața mea, dar când ești foarte tânăr nu te gândești la asta.

Nu m-am gândit, nu am fost genul care să zic că o să fac copii la vârsta de...și o să fie atâția sau au o să fie băieți sau fete.

Nu m-am gândit niciodată! Dar atunci când am simțit că vreau să am copii, am simțit cu tot sufletul. După ce s-a născut Milan parcă am simțit că nu e momentul să mă opresc.

Mi-am dorit mai mult de atât. Am descoperit sentimentul maternității. Mi-am dorit să aibă frați și uite că are două surori! Lui Cristi îi plac copiii, și-ar mai dori, nu-i nici o problemă, dar, sincer, suntem bine, pentru că nouă copii necesită multă atenție, e multă responsanbilitate.", a declarat Valentina Pelinel, pentru  click.ro.

Valentina Pelinel și Cristi Borcea au împreună trei copii,  Milan (6 ani) și gemenele Rania și Indira (3 ani).  Deși

Milan este fratele mai mare, se pare că nu el face și cele mai multe boacăne.

Rania, una dintre fetițe, ar fi câștigat cu succes titlul de "năzdravana" familiei:  "Milan e foarte liniștit și cuminte, nu e el cel năzdrăvan! Una dinte fetițe e mai năzdrăvană, Rania! Eu sper să nu avem probleme cu ea, eu iau partea bună a lucrurilor! Sper să fie îndrăzneață și să se descurce în viață."

, a adăugat Valentina Pelinel, pentru sursa amintită.