Cristi Borcea, mărturisi dureroase din vremurile în care a fost la închisoare: „Sărbătorile erau cele mai dureroase”. Cum arăta, atunci, o zi din viața afaceristului

Author: Lavinia Medrea

Cum arăta, atunci, o zi din viața afaceristului

Sursa: Captură YouTube theXclusive

Cristi Borcea, unul dintre cei mai cunoscuți oameni de afaceri din România, a făcut dezvăluiri în exclusivitate la „Fiță cu Adiță”!

Invitat în ultima ediție a emisiunii „Fiță cu Adiță”, moderată de Adiță Voicu și difuzată exclusiv pe canalul de YouTube theXclusive, Cristi Borcea a vorbit despre cum arăta viața lui pe vremea când se afla în pușcărie.

Cristi Borcea, mărturisi dureroase din vremurile în care a fost la închisoare

Cristi Borcea a povestit cum arăta o zi la închisoare pentru el, ca deținut, și cât de dureroase erau sărbătorile departe de familie.

„Dimineața apel, la 06:00 pregăteai patul, la 07:00 sau 07:15, depinde, vine apelul, după aceea îți făceai mic dejun și te duceai la muncă. Sau dacă erai de dimineață, de multe ori la 06:00 la muncă. 

Citește și: Cât de rău i-a afectat fotbalul viața lui Cristi Borcea: „Am făcut pușcărie, am făcut operație pe cord la 41 de ani, am două divorțuri, toate datorită fotbalului”. Dezvăluiri în premieră la „Fiță cu Adiță”

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Ne uitam la televizor și vedeam, sărbătorile erau cele mai dureroase și sunt cele mai dureroase pentru cei care sunt acolo, pentru că ar trebui să li se dea permisii să poată să stea lângă familie. Am văzut foarte mulți deținuți terminați și în imposibilitatea de a fi redați societății în momentul în care 60, 70 la sută își distrug familiile acolo. De ce? Pentru că au o perioadă de doi ani, trei ani, patru ani, unii cinci ani, unii șase ani în care nu-și văd soția, copiii, se destramă familiile.

Și asta spun, ar trebui, dacă vrem să-i redăm societății”, a povestit Cristi Borcea.

Cât de dureroasă a fost experiența lui Cristi Borcea de la închisoare

Cristi Borcea nu a suferit doar pentru că a fost închis timp de cinci ani și șase luni, ci și pentru că a suferit consecințe psihice. Din cauza stresului acumulat, afaceristului îi era imposibil să adoarmă fără pastile și, în continuare, somnul pentru el nu poate fi făcut fără medicamente.

„Noi acolo aveam ore speciale în care dacă nu-i dai o zi cu familia n-o să-i readuci niciodată. A fost greu, eu am făcut cel mai mult dintre toți, cinci ani și șase luni (n.r.: de pușcărie).

Citește și: Cu ce se ocupă Sorin Rap, partenerul Mihaelei Borcea. A fost șoferul acesteia înainte să înceapă povestea lor de dragoste

Cea mai de preț este sănătatea și libertatea. Bine că am rămas întreg ca fizic, dar la cap sigur n-am rămas. M-a afectat, din moment ce eu nu pot să dorm fără medicamente. Asta e, au fost vremuri, bine că le-am trecut”, a mărturisit Cristi Borcea.