Cristi Borcea si-a botezat baietelul! Nas a fost nimeni altul decat Gigi Becali VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 04:55

Cristi Borcea si-a botezat fiul si a ales acelasi nas ca la cununia civila: Gigi Becali.

Sotia lui Borcea nu si-a scapat din ochi bebelusul nicio clipa. A fost atat de emotionata incat nu si-a putut stapani lacrimile pe toata perioada slujbei.

Forfota mare in biserica Adormirea Maicii Domnului din Pipera. Cu doua ore inainte de a veni invitatii, s-a spalat in biserica, s-a aranjat masa preotilor, s-au pus la punct ultimele detalii pentru ca botezul sa decurga perfect.

Pana sa se soseasca familia Borcea, aromanii din Grecia au realizat un program artistic de exceptie chiar in curtea bisericii din Pipera.


Ei au tinut sa fie alaturi de Gigi Becali in ziua in care il crestineaza pe fiul lui Cristi Borcea, dansandu-i o hora machedoneasca.

Ora 13:40: apar bodyguarzii trimisi de nas pentru a asigura securitatea evenimentului. Dupa numai un sfert de ora vin si fericitii parinti alaturi de micutul George Alexandru de numai 3 luni.

Alina Borcea nu si-a scapat din ochi bebelusul nici o clipa! De cum a ajuns la biserica a stat numai cu el incercand sa-i creeze o atmosfera cat mai linistita!

Nasul Gigi Becali s-a lasat un pic asteptat!
Imbracat intr-un costum elegant, Becali s-a prezentat in fata presei un pic ingandurat.

O asa ceremonie frumoasa trebuie bine renumerata! De plata s-a ocupat atat nasul cat si finii. Iar dupa teancul de bani scos de Borcea, preotiii presupunem ca au fost multumiti. Banii au fost numarati de nas si pentru ca erau prea multi i-a dat cateva bancnote inapoi dinamovistului.