Cristi, buzoianul care dispăruse sâmbătă de la locul de muncă, a fost depistat duminică seară! În ce condiții a fost găsit de autorități

Autor: Diana Ghita

Cristi Jinga a fost găsit de polițiști

Sursa: Facebook Cristi Jinga

Buzoianul Cristi Jinga a fot găsit duminică seară, în jurul orei 21:30, după ce dispăruse în mod subit sâmbătă după-amiază, când a plecat de la locul de muncă din localitatea Cândești.

Tânărul de 23 de ani din localitatea Scurtești, județul Buzău, a fost dat dispărut sâmbătă după-amiază. Acesta și-a pierdut urma imediat după ce a plecat de la locul de muncă, iar ultimele imagini cu mașina lui au fost surprinse pe E85.

În ce stare a fost găsit buzoianul dispărut

Un cetățean declara, pentru buzoienii.ro, faptul că l-a văzut ultima oară pe Cristi sâmbătă, după ora 17:30, în timp ce conducea pe E85, în dreptul localității Costești.

Ulterior, această informație a fost confirmată de imaginile surprinse de camerele de luat vederi ale Primăriei Costești, în care, în jurul orei 17:42, s-a putut observa că tânărul se îndrepta spre București.

Acesta a fost ultimul moment în care a fost văzut, înainte de a-și pierde urma. Dispariția subită a buzoianului i-a alarmat iubita și familia, care duminică, pe 2 iunie, au anunțat poliția și au alertat evenimentul pe rețelele sociale.

Citește și: Breaking News: Au fost găsite trupurile celor două fete înghițite de apele învolburate din Italia: Anunțul a fost făcut de primarul din Premariacco

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”

Ulterior, potrivit sursei citate, Cristi a fost găsit de autorități în jurul orei 21:30. Conform IPJ Buzău, „din primele discuții purtate cu acesta, nu a rezultat că ar fi fost victima vreunei infracțiuni”.

Nu se știe din ce cauză a dispărut Cristi

Momentan, motivul dispariției buzoianului de 23 de ani rămâne un mister, întrucât, conform sursei citate, acesta nu avea o viață complicată, ba chiar trăia o poveste frumoasă de dragoste alături de iubita lui, cu care era împreună de aproximativ trei ani și cu care nu ar fi avut certuri recente.

Ultima oară când aceasta luase legătura cu el a fost sâmbătă după-amiază, după ce Cristi a anunțat-o că va lucra peste program. După această discuție, telefonul tânărului a fost închis până când polițiștii i-au dat de urmă.

Citește și: Accident aviatic la Buzău! Un avion de mici dimensiuni s-a prăbușit în timpul unui exercițiu militar

Între timp, partenera lui a trecut prin momente de groază și, cuprinsă de panică, a anunțat pe Facebook dispariția buzoianului: „ Persoană dispărută!! Orice detaliu ne ajută!! A fost văzut ultima dată

ieri (1 iunie) cu un Ford Focus albastru. Vă rog, dați o distribuire!!! (orice detaliu de ajută). Purta un tricou galben și blugi de culoare albastră!!”.